Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

„Ozo” lūkos jaunu pro

Ierastajā treneru rotācijas procesā „Ozo Golf Club” ir noiets kārtējais posms un Hakan Svensson vietā uz nākamo sezonu tiks meklēts jauns pro. Tas nenozīmē, ka ar zviedru kāds būtu bijis neapmierināts, taču ieslīgšana rutīnā nebūtu auglīga nevienai no sadarbībā iesaistītajām pusēm, saka „Ozo Golf Club” direktors Armands Puče.

Svensson gadījumā „Ozo Golf Club” pat atkāpās no tradīcijas ārzemju treneri mainīt ik pēc diviem gadiem. Svensson nostrādāja trīs gadus un daudz ko deva gan junioru izlasei, gan tiem, kas pie viņa trenējās individuāli. Katrs no „Ozo Golf Club” iepriekš strādājušajiem treneriem ir atklājis savas spēcīgākās puses, un Svensson jo īpaši daudz varēja dot īsās spēles uzlabošanā.

Prasmīgi spēlētāji jau allaž atradīs katrā trenerī labāko, uz ko viņš ir spējīgs, un pratīs to izmantot savas spēles uzlabošanai.

Kā paliekoša vērtība „Ozo Golf Club” arī nākamsezon, protams, strādās Artūrs Krukovs. Par otru treneri tiks lemts tuvāk gada beigām, kad pašiem profesionāļiem būs beigušās kvalifikācijas skolas sacensības, un visiem būs daudz skaidrāki nākotnes plāni. Visticamāk, ka arī jaunais pro būs no Skandināvijas, jo informācijas aprite Zviedrijas PGA mājaslapā ļauj droši cerēt uz ātru piemērotas kandidatūras atrašanu.

No ārzemnieka tiks gaidītas prasmes, kas arī nākotnē noderētu Latvijas junioru izlasei, kam „Ozo Golf Club” ir bāzes laukums.

„Ozo Golf Club” plāno ieviest arī pro mācekļu institūtu, kur gados jauni talantīgākie spēlētāji varēs spert pirmos soļus treneru zinību apgūšanā. Tas pavērs iespēju jau no agrīniem gadiem nopietni izzināt golfu, lai vēlāk jau nodotu iegūtās zināšanas citiem.

Pēdējās izmaiņas , 26.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē