Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone atkal uz viļņa

Pēc pieticīgāka sezonas sākuma par sevi beidzot ar skaļāku vārdu atgādinājusi Laura Jansone - ASV augstskolu turnīrā izcīnīta 2. vieta individuālajā ieskaitē un palīdzēts Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandai spēcīgā konkurencē iekļūt trijniekā.

ETSU "Lady Bucs" golferēm "Lady Paladin Invitational" bija šosezon spēcīgākais turnīrs, taču favorītēm nācās ar viņām rēķināties. ETSU komanda tikai divus sitienus zaudēja otrās vietas ieguvējām "University of Notre Dame", kas ASV augstskolu golfa rangā ir 15. vietā.

Trīs kārtu summā Jansone nospēlēja ar 219 sitieniem (71-73-75) un no uzvarētājas Carmen Perez-Narbon atpalika divus sitienus. Otro sezonu ilgstošajā ETSU studentes karjerā Jansone ceturto reizi sacensības noslēdza ne zemāk par 2. vietu.

Komanda izpelnījās treneres Stefanie Reynolds Shelton uzslavas. "Mēs uzvarējām septiņas komandas, kas rangā ir augstāk par mums," ETSU mājaskapā lepojās Reynolds Shelton. "Tas parāda, uz ko esam spējīgas, jo šādā turnīrā izcīnīta trešā vieta ir tas pats, kas būtu uzvara kādā no sezonas ieprieksējiem turnīriem."

Nākamais turnīrs "Lady Bucs" gaidīs jau pirmdien.

"Lady Paladin Invitational" rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/ETSU-Results-WGF-(10-21-07).pdf

Pēdējās izmaiņas , 25.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē