Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Broders pasaules rangā

Aizejošā sezona ir zīmīga vēl vienā aspektā - golfa dzīves lielo virsvadītāju R&A ieviestais starptautiskais amatieru rangs nav palicis bez Latvijas vārda pieminēšanas. Tas noticis pateicoties Kārlim Broderam, taču viņa ieņemtā vieta reitingā jaunajiem censoņiem atgādina par milzu potenciālu turpmākajam progresam.

Broderam nākamgad būs jāpacīnās, lai R&A amatieru reitingā iekļūtu pirmajā tūkstotī, jo patlaban "Latvian Open" čempionam rangā ir atvēlēta 1141. vieta. Iekrātos punktus Broders sagādāja ar uzvaru "Hansabanka Latvian Open" un 24. vietu Turcijas "Open". Nospēlējot pietiekami labi, ieskaites punktus varēja gūt arī "Hansabanka Baltic Open" - lai gan tas ir profesionāļu turnīrs, dalība nav liegta arī augsta līmeņa amatieriem.

Ieskaites punktus gūst R&A noteiktos turnīros, kas pēc to svara ir sadalīti piecos līmeņos. Zemākā līmeņa mačos punktus saņem tikai uzvarētājs, bet visaugstākajā līmenī pie punktiem tiek 32 labākie.

Pagaidām R&A amatieru reitinga lapa darbojas ne gluži ideāli, un it īpaši tas attiecas uz meklēšanas iespējām. Spēlētājus iespējams atrast pēc uzvārdiem, taču, meklējot ar atslēgas vārdu 'Latvija', vajadzīgā rezultāta nav.

Ar pasaules amatieru reitingu var iepazīties R&A mājaslapas sadaļā http://wagr.randa.org/ 

Pēdējās izmaiņas , 22.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē