Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Klāt dāvanu laiks

Līdz Vīnes un Londonas tradīcijām Latvijai vēl patālu, tādēļ Ziemassvētku dekorus koši krāsainajās rudens lapās ir pāragri meklēt. Taču dāvanu sezona ir sākusies arī pie mums - Salienas laukums un Golfs.lv visiem piedāvā īpaši pievilcīgu žurnāla abonēšanas komplektu, kas ieguldītos līdzekļus attaisno vismaz divkārtīgi.

Abonējot "Golfs.lv" 2008. gadam (vai pagarinot līdzšinējo abonementu) Salienas laukuma recepcijā, katrs abonētājs dāvanā saņems vienu bezmaksas green fee spēlei Kluba laukumā, kā arī kompaktu un pārskatāmu noteikumu grāmatiņu. Tā laukumā lieliski un ātri palīdz rast risinājumu situācijās, kad nav pārliecības par pareizo spēles turpinājumu no noteikumu viedokļa.

Akcija ir spēkā visu oktobri, vien jāpiebilst, ka bonusa green fee nav izmantojams Salienas sezonas noslēguma turnīrā. Visas iepriekš pārskaitītās dāvanas saņems arī beztermiņa abonentu īpašnieki, ja kārtējo maksājumu veiks norādītajos termiņos Salienas laukumā.

Lai saaudzētu sagrīļojušos valsts ekonomiku un sargātu to no pārkaršanas, "Golfs.lv" uz nākamo gadu nemaina abonēšanas cenu. Tāpat kā līdz šim gadā iznākošie 10 numuri ir pasūtināmi par 22 Ls.

Pēdējās izmaiņas , 19.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē