Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ieskats nākamajā sezonā

Ne viena vien spēle lielāko daļu golferu sagaida vēl šajā gadā, taču, laicīgi kaļot nākotnes plānus, Latvijas Golfa federācijā ir tapis nākamās sezonas lielāko turnīru kalendārais plāns. Turnīru sortimentā un to norises vietās izmaiņu praktiski nav, taču datumi kalendārā gadu no gada pamainās. Arī šī reize nav izņēmums.

Kā ja ierasts, pirmais no vietējiem ‘Major’ būs LMT Latvijas amatieru čempionāts, kas „Ozo Golf Club” laukumā paredzēts no 27. līdz 29. jūnijam. Tātad galvenajiem pretendentiem uz godalgām arī Jāņu laikā būs jāpacenšas neaizmirst par treniņiem.

Nedaudz vairāk kā divas nedēļas vēlāk laureātus noteiks Latvijas junioru čempionātā - tas notiks no 14. līdz 16. jūlijam, pa vienai sacensību kārtai aizvadot Salienā, „Viesturos” un „Ozo Golf Club” laukumā.

Neilgi pēc junioriem savus nacionālos čempionus noteiks arī seniori, tiekoties 19. jūlijā „Viesturu” laukumā.

Savukārt „Hansabanka Latvian Open” cīņas ritēs no 8. līdz 10. augustam „Ozo Golf Club”. Laukuma izvēlē tik nozīmīgam turnīram arī šoreiz būtiski bija divi svarīgi faktori – 18 bedrīšu laukuma un kluba mājas esamība.

„Hansabanka Baltic Open” lielākajai daļai Latvijas golferu nozīmē iespēju šajā profesionāļu pasākumā piedalīties Pro-Am turnīrā vai pabūt ieinteresētu skatītāju lomās. Tā kā interesentu allaž netrūkst, būs noderīgi atcerēties, ka šīs Ziemeļvalstu golfa tūres sacensības „Ozo” laukumā spēlētājus pulcēs no 25. līdz 27. jūlijam.

Pēdējās izmaiņas , 18.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē