Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" uzvara Lipska komandai

Lai revanšētos Igoram un Viktorijai Lipskiem būs jāpagaida ilgāks laiciņš, jo tieši šī komanda bija labākā "Viesturu" sezonas noslēguma turnīrā. Uzvarētāju noteikšanā gan nevedās viegli, jo ar pirmās vietas ieguvējiem vienādu neto rezultātu scramble spēlē sasniedza arī Indra un Ivars Eniņi, kuri bija otrie. Visu izšķīra handikapi.

Zem laukuma PAR nospēlēja divas komandas - Daiga un Aldis Puisīši (68), kā arī Jūlija Osmolovska un Aigars Pērkums (69). Taču pēc sacensību formāta visaugstākās vietas viņiem neizdevās sasniegt. Osmolovska ar Pērkumu noslēdza labāko trijnieku, savukārt Puisīšu duets bija piektais.

Pirmā trijnieka komandu spēlētāji izcēlās arī cīņā par īpašajām balvām - Indrai Eniņai izdevās tuvākais sitiens karogam 2. bedrītē, savukārt Pērkums aizsita tālāko draivu 5. bedrītē. Tālākais izsitiens dāmām 8. bedrītē bija Vinetas Rukas rēķinā, bet 7. bedrītē ar pirmo sitienu vistuvāk karogam tika Arvīds Pīlādzis.

Sezonas noslēguma turnīrs "Viesturos" jau ritēja nesalīdzināmi mierīgākos un komfortablākos laika apstākļos nekā dienu iepriekš "Ozo" laukumā. Taču tāpat kā "Ozo" arī "Viesturos" sezonas pēdējais turnīrs nenozīmē laukuma slēgšanu - spēlēt varēs kamēr vien sniegs un ledus nedarīs savu.

Pēdējās izmaiņas , 15.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē