Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Zilās dūjas pavelk svītru

Ne visi putni baidās vēja un aukstuma, sestdien pierādīja 'Zilo dūju' komanda, kas uzvarēja "Ozo Golf Club" sezonas noslēguma turnīrā. Skarbos vējus gan neizturēja daži laukumā esošie koki un pat pirmās bedrītes starta vietas informācijas stends, taču 'Zilās dūjas' pēc finiša bija možā noskaņojumā un vēl vienojās skanīgā kopdziesmā.

Uz rīta pusi vējš jau bija zaudējis vētras spēku, tomēr pūta pietiekami nopietni, lai pārbaudītu, kas ir kas. Piemēram, junioru izlases pirmais četrinieks līdz startam tā arī netika, lai arī bija ieradies. Skaidrs, ka sezonas noslēguma mači nav nekāds oficiāls čempionāts, tomēr šajā gadījumā rīkotāji tika bezrūpīgi nostādīti ugunsdzēsēju lomā, lai no jauna pārorganizētu flaitus. Turklāt pēc aculiecinieku teikta Solheim kausa izcīņā klimats kolferiem nebūt nebija žēlīgāks.

Taču startējušajiem golferiem jau bija citas rūpes, un mazāk bija paveicies tiem, kam pirmās bedrītes nācās spēlēt gar Ķīšezera malu. Ar vēju te nopietni bija jārēķinās pat uz grīna. Piemēram, līdz bedrītei neaizsistas bumbiņas tika pūstas atpakaļ, un tās nācās dzīt atkal uz priekšu.

No startējušajiem flaitiem visi veiksmīgi tika līdz finišam, un tas bija pa spēkam gan senioriem, gan Rīgas Golfa skolas meitenēm. Kad rīkotāji bija veikuši visus aprēķinus, izrādījās, ka ar 'Zilajām dūjām' šoreiz konkurēt bija lieki. Tādēļ pie lielā kausa tika četrinieks, kur spēlēja Ivars Grunte, Vitauts Tučkus, Mārtiņš Pukše un Armands Puče (skat. 'Dienas foto'). Šiem vīriem bija labākais rezultāts arī sitienu spēlē.

Par nepilniem četriem neto sitieniem atpalika BLB & Co - zem šī karoga startēja Andrejs Bobrovs, Michael Tavis, Jānis Lielcepure un Ivans Uļjanovs, bet trešās vietas ieguvēju balvas nonāca pie 'Svingeriem' (Edgars Zālītis, Guntars Zālītis, Guntars Dauģis, Tālivaldis Pētersons).

Kā jau sezonas noslēgumā dažādās nominācijās tika sumināti arī šajā sezonā "Ozo Golf Club" laukumā vislabāk spēlējušie, bet ceremoniju noslēgumā Armands Puče lika lietā savu talantu tirdzniecības lietās, lai, prāvu atlaižu skubināts, neviens neaizbrauktu mājās pirms tam nepatukšojis kluba veikalu.

Viss iepriekš teiktais gan nenozīmē, ka "Ozo" laukumā jau būtu slēgta spēlēšanas sezona - golferi būs gaidīti līdz sniegi nosegs zaļo zāli. Arī kluba veikalā vēl šis tas ir atlicis, un mantības saimnieki ir gatavi to atdot par labāku cenu, negaidot jaunas sezonas sākumu.

Svētdien sezonas pēdējais turnīrs notiks "Viesturos", kur organizatori sacensību sākumu ir nolikuši uz plkst. 11.

"Ozo" sezonas noslēguma turnīra rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=375 

Pēdējās izmaiņas , 13.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē