Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Teams un Co uz "Ozo" noslēgumu

Startam sezonas noslēguma mačos "Ozo Golf Club" laukumā aktivitāti ir izrādījušas 19 komandas, kas pacentušās arī savu vienību nosaukumu sacerēšanā. Vislielāko atsaucību krustībās ir guvusi Līdera un Co ideja - gandrīz trešā daļa kvartetu komandas nosaukumā ir iekļāvusi viena sava spēlētāja vārdu.

Kāds komandas nosaukums būs izrādījies vispareizākais, protams, varēs spriest apbalvošanas laikā. Vai tas būs četrinieks, kas nodēvēts kādas solīdas kompānijas vārdā, vai kungi, kas savos pretiniekos respektu ir gatavi iedvest ne tikai ar meistarīgu nūju pārvaldīšanu, bet arī tādiem komandu vārdiem kā "Svingeri", "Niknie" vai "Zilās dūjas". Tāpat citu vidū startēs arī vairāki tīmi, viena izlase un apvienotais golfa-futbola sastāvs.

Komandas garam sestdien būs jābūt īpaši spēcīgam, lai arvien izjustu biedru atbalstu, jo visu turnīra laiku četrinieks spēlēs divos pāros, kas laukumā ies kopā ar citu komandu pāriem. Tā kā uz iespēju revanšēties pēc šī turnīra būs jāgaida krietni ilgi, sagaidāms, ka cīņas būs teju tikpat karstas kā Ķīšezera krastos pirms 52 gadiem.

Jāatgādina, ka starta laiks visiem būs viens plkst. 9. Ar komandu sastāviem un to sadalījumu pa bedrītēm var iepazīties, klikšķinot uz 'karsto saiti'.

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē