Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Sākums pa vidam

Sezonas pirmās divas sacensības Amerikā aizvadījusi Laura Jansone un viņas pārstāvētā Autrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komanda. Ar spīdošiem rezultātiem pagaidām nevar palepoties ne skolas komanda, ne "Latvian Open" čempione, taču ETSU "Lady Bucs" galvenā trenere Stefanie Reynolds Shelton cer, ka pieticīgais sākums ir tikai iešūpošanās, un labāks turpinājums sekos.

ETSU studentes sezonu sāka "Napa River Grill Cardinal Cup" turnīrā Konektikutā, kur Jansonei "Cardinal Club Golf Course" izdevās viens lielisks raunds, nospēlējot ar laukuma PAR atbilstošiem 72 sitieniem. Tas notika trešajā no trim sacensību kārtām, kad plusos pret laukumu spēja nepalikt tikai 10 golferes. Taču pirms tam divreiz nospēlējot ar +7 virs PAR, Jansone individuālajā kopvērtējumā netika augstāk par dalītu 38. vietu 93 dalībnieču konkurencē. Labāk par Lauru nospēlēja četras no piecām viņas komandas biedrenēm.

Komandu ieskaitē "Lady Bucs" sezonu sāka ar dalītu 6. vietu 17 komandu cīņā, un nākamās cerības varēja saistīt ar "Myrtle Beach Classic" turnīru Dienvidkarolīnā.

Taču populārajā "Myrtle Beach Grand Dunes Resort Golf Course" cerībām uz ko labāku nebija lemts piepildīties, un "Lady Bucs" nācās samierināties ar 9. vietu 15 komandu konkurencē.

Individuāli ETSU komandā uzspīdēja tikai pieredzējusī kolumbiete Natalia Giraldo, divās kārtās nospēlējot ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem un dalot 6. vietu. Jansone ar 76 un 77 sitienu rezultātu individuāli dalīja 33. vietu 83 spēlētāju sabiedrībā.

Rezumējot sezonas sākumu, "Lady Bucs" trenere Stefanie Reynolds Shelton, atzīst, ka komandā ir golferes, kas individuāli spēj lieliski nospēlēt atsevišķus raundus, taču kopējā rezultātā tas nav materializējies.

"Mums ir komanda, kas ir spējīga uz lielām lietām, un mums joprojām uz šo sezonu ir lielas cerības," optimismu nezaudēja Reynolds Shelton, norādot, ka cer jau uz nākamo iespēju oktobra vidū Sandjego, Kalifornijā.

ETSU komandai 2007./2008. gada sezonā ir ieplānoti 13 turnīri. Pieci no tiem ir šogad (divi jau aizvadīti), bet nākamajam gadam atliks vēl astoņas sacensības.

Pēdējās izmaiņas , 04.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē