Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Oktobris ar "Golfs.lv"

Oktobra svētki - tas ir jaunais "Golfs.lv" numurs! Ķerot pēdējās jaukās rudens dienas, savs laiks atliks, lai pašķirstītu jaunāko žurnāla izdevumu, kas oktobrī piedāvā daudz jaunumu. Lielajā intervijā Edgars Šneps atminas gan savas gaitas basketbola laukumos, gan stāsta par darbu Latvijas valsts augstākās sporta amatpersonas lomā. Protams, stāsts ir arī par golfu, kam gan laika pagaidām neatliekot tik, cik gribētos.

Ja rudens sākumā neiznāca aizbraukt tepat uz Zviedriju, lai sekotu pasaules labāko dāmu cīņām Solheim kausa izcīņā, nav vērts skumt - lasiet interviju ar eiropietes uzvarējušās ASV komandas zvaigzni Natāliju Gulbi, gan aculiecinieka iespaidus par turnīrā valdījušo īpašo svētku gaisotni, ko nespēja sabojāt pat skarbi skandināviskais klimats.

Tā kā rudenī jāmaina ne tikai garderobe, ikvienam būs noderīgi uzklausīt kosmetologa padomu, kā vislabāk parūpēties par sevi vēsajos un allaž mainīgajos laika apstākļos. It īpaši golferēm un golferiem, kas pirmo drēgno vēju iespaidā negrasās atteikties no lieliskas spēles.

Tāpat lasiet par finanšu investīcijām kā labklājības pamatu, Jura Vicocka atmiņas par pieredzēto profesionāļu turnīrā Eiropas vērtību glabātājā Austrijā, kā arī iepazīstiet lieliska golfa piedāvājumu Argentīnā, kas beidzot sevi atklāj tālākiem ceļotājiem.

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē