Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvara Gavaram, pilnā loze Broderam senioram

Ar Mikus Gavara pārliecinošu uzvaru sestdien "Ozo Golf Club" noslēdzās tradicionālais "Mont Blanc Birdie Day" turnīrs, kura noslēgumā notikušajā izlozē veiksme uzsmaidīja Mārcim Broderam. Viņš nākamo sezonu "Ozo" laukumā varēs spēlēt bez rūpēm par green fee - to garantē laimētais sezonas bezmaksas abonements.

Tā kā spēle ritēja sportiskajā sitienu spēles ieskaitē, potenciālie uzvarētāji bija vieglāk prognozējami, un lieli brīnumi izpalika. Gavars turnīru noslēdza ar -3 zem PAR, un tikpat atzīstamu rezultātu sasniedza dāmu konkurencē uzvarējusī Krista Puisīte.

Kungiem otrais bija astoņus sitienus uzvarētājam zaudējušais Rob Swedberg, bet trijnieku noslēdza Kāris Broders ar 78 sitieniem. Dāmām otrā bija četrus sitienus vecākajai māsai zaudējusī Māra Puisīte, savukārt 3. vietu ar 79 sitieniem ieņēma Vineta Ruka.

Atsevišķa balva pienācās kluba biedru ieskaitē. Tā kā Gavars ir "Ozo Golf Club" korporatīvais biedrs, tika lūkots pēc nākamā pretendenta, un izrādījās, ka šajā vērtējumā nepieciešama pārspēle starp Mārtiņu Pukši un Ivaru Grunti. Labāk pārspēlē veicās Pukšem, kurš tad arī kļuva par uzvarētāju kluba biedru ieskaitē.

Kā allaž nopietna intriga bija arī par to, kam no vismaz viena bērdija autoriem paveiksies izlozē, lai tiktu pie nākamās sezonas abonementa. Dažādas izlozes par sev neveiksmīgu pasākumu atzina Gints Zeltiņš, tādēļ uz pilnās lozes vilkšanu nepalika. Līdz ar to viņa teiktais rada piepildījumu arī šoreiz - lai gan pirmā tika izvilkta loze tieši ar Zeltiņa vārdu, tam vairs nebija nozīmes, jo turnīra nolikums paredzēja, ka balvu var saņemt tikai izlozē klātesošs spēlētājs. Nācās lozi vilkt vēlreiz, un tas izrādījās Brodera seniora veiksmes mirklis.

Pēdējās izmaiņas , 23.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē