Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Izspēlēts 8. Mediju kauss

Spītējot stiprajam vējam un lietum, jau astoto gadu pēc kārtas "Viesturos" tika izcīnīts Latvijas Mediju golfa kauss, kas nonāca „Latvijas Avīzes” un "Sporta Avīzes" karikatūrista Gata Šļūkas rokās. Čempions deviņas bedres pieveica ar 44 sitieniem. Tikpat bija arī humora pārpilnajam Jānim Jarānam, kurš pēcāk zaudēja pārspēlē. Trešo vietu ar 49 sitieniem izcīnīja interneta mediju speciālists un uzņēmējs Linards Lapa.

Sacensībās diemžēl nepiedalījās divi no agrākajiem Mediju golfa kausa ieguvējiem – Armands Puče un Ingmārs Jurisons, savukārt citam titula ieguvējam Jānim Janševicam spēle nevedās un viņš ar rezultātu 59 sitieni palika devītais. Gatim Šļūkam šis ir jau otrais izcīnītais Mediju golfa kauss.

Visi Mediju golfa kausa dalībnieki ieguva balvas no SIA „Telekomunikāciju grupa,” kā arī kolēģu izdotos žurnālus „Golfs.lv” un „Tūrisms”. Godalgoto vietu ieguvēji „Golfs Viesturi” bezmaksas golfa spēlēšanas iespējas. Uzvarētājs ieguva arī "Eirokauss" sarūpēto kausu.

SIA „Adam Auto” uzvarētajam uz nedēļu nodos jauno "Opel Zafira" ar jaudīgāko dīzeļdzinēju, lai tādējādi, kā stāsta "Opel" tirdzniecības daļas vadītājs Zigurs Liepa, demonstrētu, ka "Opel Zafira" var būt ne tikai īpaši praktiska automašīna, bet arī ļoti sportiska. To labprāt ievērtēt vēlas arī Šļūka, kurš šobrīd brauc "Chrysler Voyager".
Savulaik, kā Mediju golfa kausa uzvarētājs, Puče ieguva 1000 USD atlaidi jaunas „Honda” iegādei, ko arī izmantoja iegādājoties „Honda CRV”.

Par veiksmīgām rīkotāji uzskata eksperimentālās izmaiņas sacensību nolikumā, piedāvājot dalībniekiem spēlēt tikai 9 bedrītes. „Latvijas mediju pārstāvji kļūst aizvien aizņemtāki, tāpēc grūti atrast brīvu laiku golfam,” secina Latvijas Mediju golfa kluba prezidents Kristians Rozenvalds piebilstot, ka ir gandarīts par to, ka Mediju golfa kausa izcīņā piedalījās arī golfu neregulāri spēlējošie, tai skaitā bijušais Latvijas Radio žurnālists, tagad „Hanzabanka” preses sekretārs Ivars Svilāns, TV3 sporta žurnālists Toms Circenis, „Privātā Dzīvē” žurnālists Reinis Kļavis u.c.

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma, golfa sacensībās piedalījās arī Rozenvalds, kurš ar 51 sitienu dalīja septīto vietu. Jūlijā, piedaloties "Jūrmala Open", Rozenvaldam „pazuda” spēle, un 18 bedrīšu laukuma iziešanai bija nepieciešami 165 sitieni, kas ir viens no visu laiku sliktākajiem rezultātiemLatvijā notikušās sacensībās. Pēc tam Rozenvalds nolēma kādu laiku golfu nespēlēt.

Pēdējās izmaiņas , 19.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē