Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc „HP Open” HP tūres noslēgums

Noslēdzot „Hewlett Packard” golfa maratonu, trešdien golferi ir aicināti piedalīties HP „Eclectic” tūres noslēgumā Salienas Dārzu laukumā. Lai gan PAR 3 laukums izmēros ir mazāks par Kluba laukumu, kur aizvadītās nedēļas nogalē notika „HP Open”, kaislības sezonas tūres uzvarētāju noteikšanā varētu izrādīties ne mazākas.

HP tūrē savus labākos rezultātus atsevišķu bedrīšu izspēlē varēja krāt visu sezonu, taču šo trešdien mači noslēgsies. Cerams, tas notiks laimīgā zīmē, jo noslēguma posmam būs 21. kārtas numurs.

Savukārt „HP Open” laureāti jau būs paspējuši pieslēgt vajadzīgajiem tīkliem sestdien laimētās balvas. Kupli apmeklētajā turnīrā bija četras ieskaites grupas, un, ja pieskaita vēl papildu balvas atsevišķās bedrītēs, HP ražojumiem bija labs noiets.

Lai gan spēle bija stableford formātā, tas netraucēja sevi veiksmīgi parādīt junioriem. Kungu konkurencē spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Roberts Tiļuks, bet otrā bija Krista Puisīte, kas tika pie balvas arī par tālāko draivu. Pārējās HCP grupās labākie bija Nick Archer, Jens Kant un Gundars Galkins.

Mainīgie laika apstākļi pārbaudīja golferu nervu sistēmu, kas tomēr izrādījās gana stabila. Vienubrīd kopā ar bargu vēju uznākušās krusas dēļ uz brīdi spēli pat nācās pārtraukt, jo grīni bija pārvērtušies baltos ledus klājienos. Taču pauze nebija ilga, un cīņas turpinājās līdz uzvarošām beigām.

Pēc spēles golferus gaidīja patīkami pārsteigumi – organizatori bija parūpējušies, lai pie pusdienu galda varētu ne tikai lūkoties kārdinošā šķīvju saturā, bet arī katrs saņemtu nupat kā tapušas fotogrāfijas ar pavisam svaigiem emociju mirkļiem.

Pēdējās izmaiņas , 18.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē