Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl viens paliekošs ieraksts vēsturē

Kā pirmais Latvijas vietējo profesionāļu turnīrs vietējā golfa vēturē paliks pirmdien Salienas laukumā aizvadītās sacensības. Individuālajā ieskaitē uzvarēja "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs, un Daugavas labā krasta pārstāvji bija labākie arī komandu spēlē. Taču būtiskākais, ka pro beidzot ir kļuvis tik daudz, lai viņi nejustos pamesti, un varētu vismaz pa retam uzspēlēt savos turnīros.

Spēle Salienā no baltajām izsitienu vietām un brīžiem brāzmainais vējš lika domāt par to, nevis kā piesist pie karodziņa, bet gan kā aizsist līdz grīnam, saka "Viesturu" pro Dāvis Puksts. Ar to arī izskaidrojami viduvējie rezultāti, bet visi palika apmierināti un pēc sacensībām jau apsprieda turpmākos plānus un sanākšanu kopā. Visticamāk tas būs "Ozo" laukumā.

Šoreiz visas balviņas nonāca pie "Ozo" pro - Artūrs Krukovs uzvarēja individuāli un tieši pateicoties viņa lieliskajai spēlei "Ozo" guvis virsroku klubu ieskaitē . Rezultāts +1 virs PAR tiešām ir lielisks grūtajā Salienas laukumā, atzīst Puksts.

Puksts cer, ka gadiem ejot uz priekšu, profesionāļu skaits Latvijā pieaugs un drīz jau varēsim palepoties ar lielāku pro turnīra dalībnieku skaitu.

Puksts un Krukovs otrdien dodas uz Igauniju, kur piedalīsies „Hansabanka Estonian Open”. Turnīrs no 21. līdz 23. septembrim risināsies „Estonian Golf and Country Club” kā Somijas profesionālās tūres pēdējais posms.

1. Latvijas profesionāļu turnīrs:

Sitienu spēle individuāli:

Artūrs Krukovs („Ozo”) - 73
Dāvis Puksts („Viesturi”) - 76
Hakan Svensson („Ozo”) - 80
Edward Charnock (Saliena) - 81
Valdis Liepiņš (Saliena) - 86
Nikolajs Afansjevs („Viesturi) - 91

Klubu Best-ball ieskaite:

OZO - 70
Viesturi - 74
Saliena - 75

 

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē