Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Gavaram pie hercoga -3 zem PAR

Lieliski trešdien otro kārtu Jorkas hercoga balvas izcīņā aizvadīja Mikus Gavars, "Dundonald Links" laukumu Skotijā izspēlējot ar -3 zem PAR! Labāk gāja arī Kristai Puisītei, kuras rezultāts otrajā kārtā bija +12. Pirms pēdējās kārtas Gavars ir pakāpies uz dalītu 22. vietu, bet Puisīte ieņem 46. vietu.

Otrās kārtas izspēlē valdījis links laukumiem netipisks bezvējš, taču dienu iepriekš jaunajiem golferiem nācies izjust pamatīgu pūtienu, kas pretvējā nūjas izvēli mainījis vidēji par diviem cipariem. "Dundonald Links" noteikti nav viegls laukums - ne tikai obligāti jāsit taisni, lai nenonāktu nepatikšanās, bet PAR 3 un PAR 4 bedrītēs arī jādomā, kā tikt galā ar pamatīgo distanci, aculiecinieces pieredzē padalījās Latvijas Golfa federācijas ģenerālsekretāre Ineta Krodere-Imša.

Gavaram pirmais devītnieks bija noslēgts ar +1, bet nākamajās deviņās bedrītēs turbo režīmā panākts jau -3, turklāt pēdējā bedrītē bumbiņa pēc bērdija puta uz grīna palikusi pašā bedrītes maliņā. Gavara spēli novērtējuši arī ārzemju mediji, un iespaidos bija jāpadalās ar britu izdevumu "Golf Monthly".

“Duke of York Young Champions Trophy” ar lielisko organizatorisko līmeni izceļas pat uz citu teicami sarīkotu sacensību fona, atzīst Krodere-Imša. Par to, ka Jorkas hercogs ir ne tikai turnīra nosaukumā, visiem bija iespēja pārliecināties otrdien vakariņās ar Viņa karalisko augstību, kā arī kopējā foto sesijā. Ceturtdien Jorkas hercogs spiedīs roku čempionāta uzvarētājam.

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē