Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Broders 24. vietā Turcijas "Open"

Eiropas nacionālo "Open" turnīru ģeogrāfijai pamazām pārceļoties uz siltākajiem dienvidiem, tas nav palicis bez Latvijas golferu ievērības. Aizvadītajā nedēļas nogalē startējot Turcijas amatieru "Open", Kārlis Broders dalīja 24. vietu, bet Reinholds Pīrāgs Antaljā "Sultan Course" (PAR 71) finišēja 44. vietā.

Četru kārtu summā Brodera rezultāts bija +21 (78/77/73/77 sitieni), savukārt Pīrāgs pēc ne tik veiksmīga sākuma katru nākamo dienu spēlēja arvien labāk, turnīru noslēdzot ar +37 (86/80/78/77).

Labākais no igauņiem Paul Pohi nospēlēja ar +28 un dalīja 31. vietu, bet abi pārējie ziemeļu kaimiņi Mark Suursalu (+44) un Henry Kiviorg (+52) palika aiz Pīrāga, ierindojoties attiecīgi 54. un 62. vietā 86 dalībnieku konkurencē. Katu pēc otrās kārtas pārvarēja 71 golferis.

Turnīra dalībnieku sastāvā bija jūtams austrumu akcents, piedaloties golferiem arī no tādām reģiona tuvējām valstīm kā Irānas, Kipras un Libānas. Taču cīņā par uzvaru mājiniekiem lielāki konkurenti bija no golfa lielvalstīm.

Par Turcijas "Open" čempionu kļuva jaunzēlandietis James Gill, pārspēlē pieveicot turku Hamza Sayin. Abi titula pretendenti četru kārtu summā vienīgie nospēlēja zem PAR (-1).

Turcijas "Open" rezultāti ("Excel" fails): http://www.tgf.org.tr/files/results.xls 

Pēdējās izmaiņas , 11.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē