Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Klubu balva laukuma saimniekiem

Ar laukuma saimnieku pārsvaru svētdien norisinājās "DnB Nord" bankas klubu kausa izcīņa, kur galvenajā HCP neto ieskaitē uzvarēja "Viesturu" pirmā komanda. Sava laukuma priekšrocības "Viesturu" golferi ir pratuši izmantot jau otro gadu pēc kārtas, un Barontēva iezīmētajai galvenajai balvai tika lemts nonākt komandas kapteiņa Dāvja Puksta rokās.

To, ka nolikumā netika paredzēti ierobežojumi profesionāļiem, uzvarētāju komanda nebija palaidusi garām, iekļaujot sastāvā divus kluba pro. Tiesa, labāko HCP neto rezultātu uzvarētājiem sasniedza nevis viņi, bet gan Edmunds Bušs ar neto 63 sitieniem.

Augstajā otrajā vietā ierindojās klubu turnīra debitanti rojenieki, zaudējot čempioniem astoņus sitienus. Labāko trijnieku noslēdza tradicionāli klubu turnīrā veiksmīgi spēlējošais Dāmu klubs, finišējot vienu vietu augstāk nekā pirms gada.

Savukārt sitienu spēles formātā spožākās mundiera pogas bija Salienas golfa kluba golferiem, kuru tuvākie sāncenši un HCP neto ieskaites uzvarētāji atpalika par 28 sitieniem. Trijniekā iekļuva arī limbažnieki.

Turnīra dalībnieku skaits apliecināja galvenā organizatora Aināra Poča teikto, ka latviešiem patīk pulcēties pulciņos. Šoreiz pēc starta blīkšķa pie bumbiņu sišanas laukumā ķērās jau 10 komandu spēlētāji. Līdz ar to laukumā brīžiem bija mājīgi, bet pašauri, un spēles laiks pārsniedza sešas stundas. Katrā flaitā bija pa sešiem spēlētājiem, un golfā ne vienu vien sāls mārciņu noēdušie dažkārt instinktīvi rāvās uz priekšu uzreiz pēc tam, kad no tee bija aizlidojušas četras bumbiņas.

Patiesībā katrā flaitā bija arī septītais dalībnieks, par kura klātbūtni visi tikai priecājās. Svētais Pēteris bija centīgi izstumdījis mākoņus, un pelēko apvāršņu vietā golferi sezonas lielāko komandu turnīru aizvadīja vasarīgi saulainās noskaņās. Cerams, organizatoriem ar iepriekšminēto ēterisko personību ir ilgtermiņa līgums, un tikpat lieliski viss būs sakārtots arī nākamajā klubu turnīrā pēc gada.

Pēdējās izmaiņas , 09.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē