Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais rudenīgais numurs

Kad vakaros sāk agri satumst, un golfa laukumā pavadāmās stundas paliek arvien īsākas, ir īstais laiks pašķirstīt jauno "Golfs.lv". Kopš nedēļas sākuma pieejamajā septembra numurā lasiet interviju ar Natāliju Gulbi par viņas pirmo uzvaru LPGA, kā arī aprakstu par blondās profesionāles tipisku darbadienu, kas sākas jau pussešos no rīta.

Lai nepiemirstu Latvijas golfa sezonas svarīgākos notikumus, tverti svarīgākie mirkļi no "Hansabanka Baltic Open" profesionāļu turnīra, kā arī amatieru gada principiālākajām cīņām "Hansabanka Latvian Open". Golfā pārstāvētajiem finanšu magnātiem pievienojas arī "Parex banka", kas šosezon izmēģināja spēkus Salienā notikušajā "Jūrmala Open".

Testu sadaļā iesācēji varēs iepazīt dzelžus, kas domāti tieši viņiem, bet meistarīgāki spēlētāji, iespējams, aizdomāsies par kāda jauna draivera vai vuda pirkumu. Tāpat uzzināsiet, vai privātie biznesa klases lidaparāti ir tikai profesionālā golfa zvaigžņu dzīves sastāvdaļa, vai tomēr tie kļūst par arvien iecienītāku ceļošanas veidu biznesa ļaudīm arī mūsu platuma grādos.

Kad rudens dvesmas rada drūmas pārdomas par vietējās golfa sezonas beigām, noderēs ieskats Āfrikas ziemeļu daļas golfa perspektīvās. Ēģipte, Tunisija un Maroka arvien pārliecinošāk jūtas cīņā par ziemeļvalstu spēlētāju uzmanību. Ja tik gari braucieni nav plānoti, vēl šosezon var paspēt iepazīt jauno Otepes laukumu Igaunijā, ko kaimiņi latvieši jau paspējuši izvērtēt.

Pēdējās izmaiņas , 07.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē