Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Hole in one neredzīgai golferei

Amerikāniete Sheila Drummond pirmā no pilnīgi neredzīgām golferēm spējusi bedrīti izspēlēt ar vienu vienīgu sitienu. Lietainajā „Mahoning Valley Country Club” laukumā Pensilvānijā Drummond spēlēja kopā ar savu vīru, kad 144 jardu PAR 3 bedrītes izspēlē ar draiveri raidīja bumbiņu precīzi bedrītē, un varēja papildināt savu golfa CV ar ierakstu - hole in one.

Tā kā 53 gadus vecā Drummond ir neredzīga jau kopš 1982. gada, notiekošo viņa neredzēja, taču dzirdēja, kā bumbiņa atsitas pret karoga kātu un iekrīt bedrītē. „Vai jūs droši zināt, ka bumbiņa iekrita?,” bija laimīgās spēlētājas pirmie vārdi.

Drummond ir ASV Neredzīgo golferu asociācijas direktoru padomes locekle, un viņa nešaubās, ka ir pirmā neredzīgā sieviete, kas iesitusi hole in one. Pirms viņas tas ir bijis pa spēkam vairākiem neredzīgiem vīriešiem golferiem.

Golfu Drummond sāka spēlēt pirms 15 gadiem, un viņas reālais handikaps ir 44. Spēlē Drummond palīdz vīrs, nostādot spēlētāju katram sitienam, kā arī informējot par bumbiņas atrašanās vietu un situāciju laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 05.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē