Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golfā skaita punktus un plāno "Denderus"

Pēc aizvadītās nedēļas nogalē notikušā Latvijas pļavu golfa čempionāta posma, kas risinājās Valmieras pusē "Avotu" laukumā, gollferiem jau jāgatavojas nākamajam turnīram. Sestdien visu gaidīs "Denderu" kausa izcīņa, kas būs pēdējās sacensības ārpus Rīgas pirms pļavu golfa čempiona noskaidrošanas pēdējā sezonas posmā Rojā.

Kā vēsta "Avotos" notikušo sacensību dalībnieki, svētais Pēteris tika veiksmīgi piekukuļots, un viņš dušu izslēdzis jau pēc pirmās bedrītes izspēles. Laukums izrādījies interesants un ne no tiem vieglākajiem. Turnīrā spēlējušie uzteica grīnu kvalitāti, ko salīdzināja, ja ne gluži ar "Ozo", tad ar "Viesturiem" un "Denderiem" noteikti. Liels paldies tādēļ tika teikts grīnkīperim Jānim Matisonam par ieguldīto lielo darbu.

Ar "Avotu" trīs bedrīšu laukumu vislabāk mācēja saprasties Ainārs Počs, par viena sitiena tiesu apsteidzot Gati Birkavu, kurš gan saglabāja līdera pozīcijas sezonas kopvērtējumā. Taču summā Počs no līdera atpaliek tikai par vienu punktu, tā kā sezonas čempions kļūs zināms klasiskā duelī gada pēdējā posmā 15. septembrī.

Paralēli pļavu čempionāta 9. posmam "Avotos" notika ar pirmā Latvijas Olimpiskās komitejas Prezidentu kausa izcīņa, kas nākošo gadu norisināsies Kurzemē pie Viļņa Baltiņa seniora.

Gaidot pļavu sezonas kulmināciju, vidzemnieki un viņu viesi nepalaidīs garām iespēju uzspēlēt tik nozīmīgā turnīrā kā "Denderu" kausa izcīņā, kas dalībniekus Valmieras pusē gaidīs šo sestdien, 8. septembrī. Starts paredzēts tradicionāli plkst. 10.

Pēdējās izmaiņas , 04.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē