Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar riteni brauks Ķelles

Skatīties raibās rudens lapas, ripinot pa lielākiem un mazākiem ceļiem ar jaunajiem divriteņiem, varēs Ķeļļu ģimenes komanda, kam kā sezonas čempioniem svētdien izdevās noslēgt "Sportland" Ģimeņu kausa izcīņu. Pēdējā posmā "Viesturos" Rūdolfs un Uldis Ķelles gan bija otrie, taču uzvarai kopvērtējumā dēlam ar tēvu ar to pietika.

Galvenajā HCP neto ieskaitē noslēdzošajā posmā uzvarēja Ivars un Valda Gruntes, tomēr Ķeļļu uzkrātais pārsvars vairs nebija sadeldējams.

Sitienu spēles vērtējumā 4. posmu ar trīs punktu pārsvaru pār vecākiem noslēdza Krista un Māra Puisītes, taču māsām arī nebija lemts uzvarēt sezonas kopvērtējumā. Šoreiz augstāk izrādījās liekama Daigas un Alda Puisīšu pieredze, kas Ģimeņu kausa kopvērtējumā transformējās 100 latu dāvanu kartē no "Viesturu" pro veikala.

"Viesturos" ir ļoti pateicīgi par veiksmīgo sadarbību ar "Sportland" un cer, ka tā turpināsies nākotnē. Atzinīgi ģimeņu turnīru vērtēja arī uzvarētāji - Uldis Ķelle norādīja, ka šādas sacensības ļoti saliedē ģimeni, un kas zina, vai nākamgad par vairāku posmu sacensībām nekļūs arī šogad debitējušais "Trio" kauss.

Pēdējās izmaiņas , 02.09.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē