Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Taps golfa buklets par Latviju

Lai nākamajā sezonā palīdzētu citu valstu golferiem atrast ceļu uz Latviju, drīzumā plānots izdot bukletu par golfu Latvijā. Bukleta izdošanu uzņēmusies Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA), kas šim mērķim izmantos valsts piešķirtu finansējumu. Izdevumu plānots izplatīt ārzemēs, lai mazinātu informācijas trūkumu par iespējām Latvijā spēlēt golfu.

Tā kā bukletā būs informācija par visām iespējamajām vietām golfa spēlēšanai Latvijā, vēl pirms satura radīšanas aktuālos jautājumus plānots apspriest ar visu laukumu pārstāvjiem, lai panāktu maksimāli labāko rezultātu.

TAVA speciālisti atzīst, ka tūrisma izstādēs un gadatirgos ir nācies uzklausīt jautājumus par iespējām Latvijā spēlēt golfu, taču līdz šim nācies tikai plātīt rokas un teikt, ka šāda iespēja ir. Jau nākamās sezonas gaidās bukletam, kas orientēts uz Eiropas valstu golfa sabiedrību, jāmazina šis informācijas vakuums.

Jūlijā pēc TAVA uzaicinājuma Latviju apmeklēja Nīderlandes un Beļģijas žurnālisti, kuri raksta izdevumiem "Revue Golf Belgium", "Belgian Golf&Country Clubs", "Busines National", "Plus Magazine" un "Golf Krant Miljonair". Pēc viņu atzinuma  Rīga varētu būt ideāla brīvdienu pilsēta labi situētiem Nīderlandes un Beļģijas ceļotājiem, kuri brīvajā laikā mīl uzspēlēt golfu.

Latvijā esot labas cenas, draudzīgi cilvēki un Rīga izrādījusies daudz modernāka un attīstītāka nekā cerēts. Viss, kas vēl ir nepieciešams, tā ir pārdomāta reklāmas kampaņa un viegli pieejama informācija internetā, atzīst holandiešu un beļģu golfa žurnālisti, kuri pabija "Ozo Golf Club", "Salienā" un "Viesturos".

Viesi augstu novērtēja golfa laukumu kvalitāti un apkārtējo tūrisma piesaistes objektu piedāvājumu, kā arī uzsvēra, ka Latvija un Rīga šobrīd ir jauna un neatklāta vieta golferu pasaules kartē.

Pēdējās izmaiņas , 30.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē