Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jābriest klubu kausa izcīņai

Līdz tradicionālajai "DnB Nord" bankas klubu kausa izcīņai vēl ir palicis 10 dienu, tomēr par šo turnīru jāsāk domāt krietni laicīgi. Komandām jākomplektē sastāvi un jādomā, kurus spēlētājus pieteikt gada lielākajām klubu sacensībām. Nolikums tiks publicēts nedaudz vēlāk, taču galvenie tā punkti salīdzinājumā ar pagājušo gadu nav mainījušies.

Lai startētu " DnB Nord" kausa izcīņā, klubam savas komandas sastāvā jāpiesaka seši golferi, un visu spēlētāju individuālie rezultāti 18 bedrīšu izspēlē arī tiks iekļauti komandas rezultātā.

Galvenā ieskaite tāpat kā līdz šim būs HCP neto, kur summēs komandas spēlētāju individuālos neto rezultātus. Taču uzvarētāji sitienu spēlē netiks aizmirsti - pie balvas tiks labākā komanda arī stroke vērtējumā.

Pirms gada GK "Viesturi" komanda uzvarēja abās ieskaitēs, bet atkārtot panākumu šogad nebūs viegli, jo izskatās, ka godkārīgu konkurentu netrūks. Jāatgādina, ka turnīrs notiks "Viesturu" laukumā 9. septembrī. Pieteikumu pieņemšana noslēgsies tās pašas nedēļas pēdējā darbadienā.

Pēdējās izmaiņas , 29.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē