Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone 11. vietā Beļģijā

Pēdējā kārta nesanāca tik iespaidīga, kā gribētos, un Laura Jansone sestdien četru kārtu summā ieņēma 11. vietu Beļģijas starptautiskajā junioru čempionātā. Taču šis turnīrs parādīja, ka Latvijas jaunie golferi sen ir atstājuši aiz muguras tos laikus, kad galvenais bija tikt pēc iespējas tālāk no pēdējām vietām, un mērķi kļūst arvien nopietnāki. Līdz ar to arī grūtāk sasniedzami.

Jansonei pēdējā kārtā gadījās vairākas likstas ar netrāpītiem bērdijiem un arī PAR, bet vienīgo divkāršo bugiju viņa nopelnīja pēdējā bedrītē, kur nācās pabūt divos bunkuros. Savukārt vienīgais draivs tika norauts 17. bedrītē pēc negaidītām skaļām ovācijām uz blakus grīna.

Četru kārtu summā Jansones rezultāts bija +15 virs PAR. Savukārt Gavars ar +13 virs PAR ieņēma 23. vietu, pēdējā kārtā nospēlēdams ar 76 sitieniem. Kārlis Broders ar 77 sitieniem pēdējā kārtā un +19 summā ieņēma 47.vietu, un laukumu varēja pamest labā noskaņā, jo 18. bedrītē ar sitienu no bunkura tika pie īgla. Nāciju kausā Latvijas puišiem 7. vieta.

Katu pārvarējusī Māra Puisīte turnīru meiteņu konkurencē noslēdza ar +33, bet pēdējā kārtā viņas rezultāts bija 85 sitieni.

No Beļģijas Jansone dodas uz Ameriku, kur jau gaida ASV studentu čempionāta sezona, bet pārējā komanda atgriežas mājās.

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē