Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Tučkus vadībā Salienā

Pēc sestdien aizvadītās "Saliena Open" pirmās kārtas līderpozīcijās izvirzījās Vitauts Tučkus, taču Latvijas Golfa federācijas prezidenta tuvākie konkurenti atpaliek tikai par vienu sitienu, tā kā sacensību otrajā dienā līderus gaida spraiga spēkošanās. Dāmām pirmajā kārtā visveiksmīgāk nospēlēja Vineta Ruka. Svētdien atlikušo 18 bedrīšu izspēle sāksies plkst. 10 ar kopēju startu.

Sitienu spēles ieskaitē Tučkus Salienas Kluba laukumu izgāja ar 80 sitieniem, bet par vienu sitienu vairāk vajadzēja Jan Gustafsson un Nikolas Archer, kurš ir vadībā HCP neto ieskaitē. Otrajā HCP grupā līderis ir Martin Tenzer.

Lietus sestdien golferus pažēloja, taču vējš dienas gaitā ieskrējās līdz tādam ātrumam, ka ne tikai jauca frizūras, bet arī raustīja lidojošās bumbiņas, un kā jau šādās reizēs gadās, ne jau no nepatikšanām ārā, bet tajās iekšā.

Tiem, kuri uz augstām vietām nepretendē, otrā kārta sniegs iespēju revanšam par pirmās dienas neveiksmēm. Tā kā dāmu turnīrā ir tikai tik daudz, lai pietiktu diviem goda pjedestāliem, apbalvošana golferēm būs pēc rezultātu izvērtēšanas vienā kopējā ieskaites grupā.

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē