Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Beļģijā arvien pārliecinošāk

Cīnīties par augstām vietām ir pa spēkam arī Latvijas jaunajiem golferiem, kam piektdien Beļģijas starptautiskajā junioru čempionātā izdevās iepriecināt sevi un citus ar atzīstamiem rezultātiem. Mikus Gavars ar +1, Kārlis Broders ar +2, bet Laura Jansone kārtējās 18 bedrītes nospēlēja ar +3. Visa trijotne, kā arī Māra Puisīte pārvarēja katu un spēlēs izšķirošajā kārtā sestdien.

Jansone trīs kārtu summā ir savākusi +8 virs PAR un sestdien startēs otrajā līderu flaitā. Ja līdere itāliete Alessia Knight ir klase par sevi (-3 zem PAR), tad par citām godalgotām vietām var mēģināt pacīnīties. Laurai spēlēt gan nav diez cik komfortabli - šokolādes zemē Beļģijā netrūkst lapseņu, un viena no tā pamanījās iedzelt Latvijas dāmu golfa līderei rokā, sagādājot tādu pampumu, ka cimds pēkšņi šķita par mazu.

Taču kā stāsta Beļģijā esošais Lauras tēvs Vilmārs Jansons, rezultāti rāda, ka šis negadījums būtisku kaitējumu nav nodarījis. "Royal Golf Club of Belgium" laukumā nav kādu īpaši smagu pārbaudījumu, tomēr tas esot grūti spēlējams, ja ņem vērā, ka Latvijas komandas līderu mēraukla nu jau ir PAR.

Gavars ar trīs kārtu kopējo rezultātu +7 ir 18.vietā, bet Broders ieņem 42. vietu (+14). Māra Puisīte katu pārvarēja ar +20 un ieņem 25. vietu. Kristai Puisītei (+24) līdz kata robežai pietrūka četru sitienu un viņa ierindojās 37. vietā.

Nāciju ieskaitē Latvijas puišu komanda pakāpās uz 6. vietu 17 komandu konkurencē. Meitenes pirms pēdējās kārtas pakāpās par divām pozīcijām uz 7. vietu 12 komandu konkurencē.

Beļģijas starptautiskā junioru čempionāta rezultāti: http://www.sij.be/qualif.php?vyear=2007

Pēdējās izmaiņas , 24.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē