Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone pakāpjas uz 5. vietu

Pēc ceturtdien aizvadītās otrās kārtas Laura Jansone pakāpās uz 5. vietu Beļģijas starptautiskajā junioru čempionātā, bet puišu konkurencē labākais no latviešiem ir Mikus Gavars, ieņemot 23. vietu. Otrajā kārtā visi jaunie Latvijas golferi "Royal Golf Club of Belgium" laukumā nospēlēja labāk nekā dienu iepriekš.

Dienas labākais rezultāts Latvijas komandā bija Jansonei - 74 sitieni, bet divu dienu summā jūrmalnieces rezultāts ir +5 virs PAR. Ja līdere itāliete Alessia Knight ir vadībā ar -3, tad no 3. vietas Jansoni šķir tikai viena sitiena tiesa.

Gavars laukumu izgāja ar 74 sitieniem, un divu dienu summā iespētais +6 viņu ierindo 23. vietā. "Hansabanka Latvian Open" čempions Broders otro kārtu noslēdza ar 77 sitieniem, bet divu dienu summā viņam ir +12, kas dod 56. vietu.

Atšķirībā no pirmās dienas pavisam cita spēle bija Kristai Puisītei - 75 sitieni, un nospēlēts par 11 sitieniem labāk nekā pirmajā kārtā. Māras Puisītes rēķinā bija 78 sitieni, tomēr rezultātu tabulā viņa ir augstāk par vecāko māsu. Māra ar +14 ir 28. vietā, savukārt Krista (+17) ierindota 35. vietā.

Nāciju vērtējumā Latvijas puišu komanda ir 7. vietā no 17 komandām. Meitenes ieņem 9. vietu 12 komandu konkurencē.

Pēc piektdien notiekošās trešās kārtas paredzēts kats. Pēdējā kārtā iekļūs ap 60 no 90 puišiem un ap 30 no 60 meitenēm. Tātad Latvijas komandai ir izredzes noslēguma kārtai kvalificēties pilnā sastāvā.

Pēdējās izmaiņas , 24.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē