Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars sāk ar hole in one

Latvijas junioru izlases līderi vasaras brīvdienu beigu tuvošanos sagaida eirokrātu citadelē, kur startē spēcīgajā Beļģijas starptautiskajā junioru čempionātā. Rīkotāju ziņu virsrakstos jau iekļuvis Mikus Gavars, trešdien 3. bedrītes (PAR 3) izspēli noslēdzot ar vienu vienīgu sitienu. Pēc pirmās dienas no latviešiem visaugstāk ir Laura Jansone, kura ieņem 8. vietu meiteņu konkurencē.

Gavars lietus mērcēto pirmo kārtu noslēdza ar 76 sitieniem (+4 virs PAR), kas deva 58. vietu, bet Kārlis Broders ar 79 sitieniem ir 70. vietā 90 dalībnieku konkurencē. Savukārt Jansone "Royal Golf Club of Belgium" laukumu izspēlēja ar 75 sitieniem. Māra Puisīte ar 80 sitieniem ir 31. vietā, bet Krista Puisīte ar 86 sitieniem ieņem 50. vietu un apsteidz 10 konkurentes.

Līderu rezultāti puišiem un meitenēm ir attiecīgi -3 un 0.

Nāciju kausa ieskaitē Latvijas puiši ir pat otrie, 18 komandu konkurencē zaudējot septiņus sitienus līderiem dāņiem. Meitenēm pagaidām ir 10. vieta no 13 komandām. Latvijas dalībnieku vārdi lasāmi arī atsevišķi notikušajās tālākā draiva sacensībās. Māra Puisīte ar 225 metriem izcīnīja otro vietu, uzvarētājai zaudējot tikai metru, bet Broders ar 271 metru bija piektais. Uzvarētājs iespēja bumbiņu raidīt 293 metrus tālu.

Beļģijas starptautiskajā junioru čempionātā piedalās ne agrāk par 1986. gadu dzimuši spēlētāji ar handikapu ne sliktāku par 2,4 (puiši) un 4,4 (meitenes). Pēc trim pirmajām kārtām paredzēts kats, kuru pārvarējušie spēlētāji spēlēs arī ceturtajā dienā.

Pēdējās izmaiņas , 24.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē