Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pērkums revanšējas "Viesturos"

Neveiksmīga un laba spēle var sekot viena otrai ar pavisam mazu laika starpību, un šo pārmaiņu patīkamāko fāzi svētdien "Viesturos"  izbaudīja Aigars Pērkums. Ar savu sezonas labāko spēli viņš kļuva par Rīgas rajona kausa ieguvēju spēcīgākajā handikapu grupā kungiem, lai gan tikai dienu iepriekš paša sniegumam Latvijas Midamatieru čempionāta otrajā kārtā komplimentus neveltīja.

"Sestdien "Ozo Golf Club" laukumā bija sezonas sliktākā spēle un otra sliktākā pēdējās divās sezonās", tik paškritisks čempiona uzrunā bija Pērkums. Toties svētdien spēle gājusi no rokas, un ar 38 stableford punktiem Pērkums finišā bija labākais. Otrais bija Roberts Tiļuks, bet pārspēlē par 3. vietu Aldis Puisītis pieveica Guntaru Zālīti.

Absolventu priekus sen jau izbaudījušie golferi var tikai cerēt, ka drīzais pirmais septembris piebremzēs gados jauno spēlētāju panākumus, kas izpaudās arī Rīgas rajona kausa izcīņā. Tiesa, otrajā handikapu grupā junioriem nebija pa spēkam apsteigt Guntaru Dobeli, toties trešajā HCP grupā ne velti centīgi bija trenējies Aleksandrs Čikovaņi.

Dāmām spēcīgākajā grupā vienīgā handikapu uzlaboja Ingemāra Jansone, likumsakarīgi kļūstot par uzvarētāju. Savukārt jaunās paaudzes sparu otrajā dāmu grupā ar uzvaru apliecināja Anna Diāna Švanka.

Tuvu laimei bija arī "Viesturu" pro Dāvis Puksts, kam 2. bedrītē bumbiņa ar pirmo sitienu palika tik tuvu bedrītei, ka putera vietā to būtu varēts iegāzt bedrītē ar dvašu vien. Taču šoreiz hole in one prieku vietā Puksts saņēma balvu par tuvāko sitienu bedrītei.

Pēdējās izmaiņas , 19.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē