Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Midamatieriem pieaugums

Ar krietni prāvāku dalībnieku skaitu šogad startēs "Falck" Latvijas Midamatieru čempionāts, kas izpelnījies golferu ievērojamu atsaucību. Ņemot vērā noteiktos handikapa, pilsonības un vecuma ierobežojumus, piedalīsies vairāk par pusi no absolūti iespējamā dalībnieku skaita.

Pēc rīkotāju paredzētās sistēmas pirmie laukumā dosies labāko handikapu īpašnieki, un arī turpmāko flaitu komplektēšanā ir ievērots tāds pat princips. Tātad spēlei vajadzētu ritēt gana raiti, lai neveidotos sastrēgumi, un nevienam nevajadzētu gausties par piespiedu pauzēs nojukušo ritmu.

Pirmajā flaitā laukumā cīņu sāks arī pašreizējais midamatieru čempions Aigars Pērkums, kam kompānijā būs Tālivaldis Pētersons un Vilis Krištopans. Pētersons jau "Hansabanka Latvian Open" izcīņā apliecināja, ka ir gatavs cīņām jebkurā stihijā, un viņa sistās bumbiņas negrimst pat ūdenī, kā redzams aktuālajā dienas foto.

Uz uzvaru noteikti būs arī citi pretendenti, un divu dienu garumā ir iespējami dažādi pavērsieni, taču startā visi 28 pretendenti būs vienādās pozīcijās. Pirms gada spēlētāju bija par trešdaļu mazāk.

Savukārt 'Reitingu' sadaļā ievērtējamas jaunākās tabulas pēc "Hansabanka Latvian Open" rezultātu apstrādes.

"Falck" Latvijas Midamatieru čempionāta 1.dienas starta laiki: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2007&rezul=423 

Pēdējās izmaiņas , 16.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē