Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Pretendetu loks sarūk

Pēc sestdien aizvadītās otrās kārtas pretendentu uz uzvaru "Hansabanka Latvian Open" kļuva mazāk, taču intriga cīņā par uzvaru drīzāk pat palielinājās. Vai Kārlim Broderam piecu sitienu pārsvars pār igauni Gert Velsberg būs pietiekams, lai Latvijai no galvenās balvas nenāktos atvadīties? Savukārt dāmām Māras Puisītes un Lauras Jansones duelī viss svētdien sāksies kā no nulles.

Broders sestdien vienīgais laukumu izgāja zem PAR (70 sitieni), turklāt pēdējās pāris bedrītēs pats sevi vairākkārt aiz matiem izvilka no lielākām nepatikšanām rafu un dīķa izskatā. Savukārt Velsberg atgādināja, ka ne jau nejauši 2004. gadā kļuva par "Latvian Open" čempionu, un par savu potenciālu lika saprast, pirmās deviņas bedrītes izspēlējot ar -3 zem PAR.

Tādēļ diez vai kāds steigsies paziņot, ka izšķiroši notikumi jau ir notikuši, un svētdien kādam atliek tikai noturēties. Lai gan spēle otrajā kārtā (+9 virs PAR) no līderpozīcijām atstūma Pīrāgu, cerams, ar statista lomu pēdējā flaitā viņš nesamierināsies.

Dāmām viss varētu būt skaidrs tiktāl, ka uz uzvaru atlikušas divas kandidātes, bet tālāko izlems tikai svētdienas spēle. Dāmu izšķirošais flaits laukumā dosies plkst. 12.30, bet kungu līderu trio uz pirmā tee stāsies plkst 12.50.

"Hansabanka Latvian Open" rezultāti pēc 2.dienas: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2007&rezul=390

Pēdējās izmaiņas , 11.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē