Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs uz Āfriku

Beidzot sagaidījuši kaut mazliet Dienvidāfrikas cienīgu sauli, "VW Masters" kvalifikācijas turnīra dalībnieki sadalīja ceļazīmes uz finālu Melnā kontinenta vistālākajā galā. Atsaukušies izaicinājumam, pēc finiša ar mierīgu relaksēšanos siltā pastkartes cienīgā ainavā tika atalgoti ne tikai laureāti, bet visi turnīra dalībnieki.

Visnotaļ vēlīgs spēlētājiem bija arī laukums, nekaitinot ar spēcīgu vēju, un reizumis pa kādai uznākušai spēcīgākai brīzei tikai atvēsināja. Kā vēlāk stāstīja uzvarētāji, tieši miermīlīgie laika apstākļi nodrošinājuši tik veiksmīgu spēli. Rezultāti labākajiem izdevās visnotaļ cienījami un handikapus uzlabojoši.

Uz Dienvidāfriku varēs posties triju handikapa grupu uzvarētāji - Jan Gustaffson, Einārs Mednis un Ervīns Fogts. Iespaidīgu rezultātu ceturtajā ieskaites grupā (virs HCP 26,5) sasniedza Einārs Līsmanis (51 stableford punkts), nopelnot balvas tāpat kā citi labākie, taču šajā handikapu grupā finālsacensībām Dienvidāfrikā kvalificēties nevarēja.

Papildus veiksmei un labiem laika apstākļiem, nopietns uzvaras pamats ne vienam vien bijuši arī rūpīgu treniņu rezultāti. Ieskatoties rezultātos, der atcerēties, ka vienādu punktu skaita gadījumā stableford spēlē augstāk tika ierindoti nevis labāka handikapa īpašnieki, bet gan tie, kam izdevās rezultatīvāks finišs.

Salienas saulē gozējās ne tikai golferi un viņu atbalstītāji, bet arī visdažādākie VW modeļi no "Polo Cross" līdz 'Beetle", "Eos" un "Touareg", mudinot golferus ciešāk ieskatīties mirdzošajās lukturu acīs.

Pēdējās izmaiņas , 05.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē