Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

„Young Masters” priekšā Grieķijai

Kamēr golfa sabiedrības lielākās daļas uzmanību saistīja notikumi „Hansabanka Baltic Open”, vienlaicīgi cīņas risinājās arī Francijā, kur Latvijas U-16 golferu komanda startēja Eiropas „Young Masters” turnīrā. Komandu ieskaitē izdevās finišēt 24.vietā priekšā Grieķijai, bet pārējie konkurenti izrādījās pārāki.

Nāciju kausa izcīņa komandām gan bija pakārtota individuālajām sacensībām. Turklāt komandas rezultātā ik dienu ieskaitīja trīs individuāli labākos rezultātus, taču Latvijai šajā gadījumā tas nozīmēja visu spēlētāju rezultātu uzskaitīšanu, jo startēja tikai trīs – Svens Markss, Māra Puisīte un Linda Dobele.

No 25 startējušajām valstīm ar trim spēlētājiem bija pārstāvēta tikai Latvija un Ungārija. Vislabāk veicās Itālijas jauniešiem, kuri apsteidza tuvākos konkurentus angļus un skotus.

Individuāli no latviešiem „Golf de Bondues” laukumā visaugstāk tika Māra Puisīte, kura ar trīs kārtu summā iespēto +31 ierindojās 33.vietā 50 spēlētāju konkurencē. Linda Dobele ar +42 bija 42. vietā, bet Markss ar +41 ieņēma 48. vietu.

U-16 „Young Masters” turnīrs notiek kopš 1995. gada, un nākamie divi turnīri arī ir paredzēti Francijā.

Nāciju kausa rezultāti un komandu spēlētāju rezultāti: http://www.ffgolfpro.net/eym/results/nationcup.pdf

Individuālā ieskaite: http://www.ffgolfpro.net/eym/results/stroke.php

Pēdējās izmaiņas , 02.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē