Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa piedzīvojums Rojā

Uz piedzīvojumiem kārus golferus, kam visu patīk nevis dzirdēt nostāstos, bet gan pārbaudīt pēc savas pieredzes, svētdien gaidīs Rojā uz Liedaga kausa izcīņu. Šoreiz turnīram būs sagatavots nevis Rojas pļavu golfa laukums, bet gan smilšainā jūrmala septiņu kilometru garumā.

Līdzīgi kā urbānajā golfā, arī Liedaga kausa izcīņā no klasiskā golfa būs tikai inventārs un uzdevums trāpīt mērķī. Taču laukums, kā jau nojaušams, būs viens liels bunkurs, kur gan nebūs spēkā tādi ierobežojumi, pie kādiem golferi pieraduši, sajūtot zem pazolēm mīkstu smilti.

Distance tiks sadalīta 18 bedrītēs, kas šoreiz noslēgsies nevis ar ierasto knapu četru collu diametra padziļinājumu grīnā, bet gan ar daļēji smiltīs ieraktu "bedrīti" - glābšanas riņķi. Uzdevums paliek nemainīgs - ar iespējami mazāku sitienu skaitu izspēlēt visas 18 bedrītes.

Visus interesentus gaida svētdien ap plkst. 9.30 ierodamies Rojas ostas teritorijā, kas būs arī finiša vieta. No bāzes punkta rīkotāji ar auto spēlētājus regulāri nogādās starta vietā Žocenē, kur sāksies smilšu laukuma izspēle. Pēc turnīra beigām pasākuma neformālā daļa risināsies turpat jūras malā Zvejnieku sētā.

Dalības maksa (15 Ls) segs visus izdevumus, tajā skaitā Liedaga kausa noslēguma pasākumu zvejnieku noskaņās. Lai atvieglotu Rojas ostas atrašanu, uz turnīra norises vietu plānotas papildus norādes. Organizatori ir apņēmušies gādāt arī par drošību pasākumā, lai golfa bumbiņas nesagādātu kādam atpūtniekam sāpīgus pārsteigumus.

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē