Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Augusts arī žurnālā

Lapām kalendārā nomainot vienai otru, pienācis laiks iepazīt žurnāla Golfs.lv augusta numuru. Lielajā intervijā par sevi kā dzīves praktiķi stāsta LMT viceprezidents Andris Forstmanis, atklājot gan savu kreiļa pieredzi golfā, gan to, kā LMT kļuvis par vienu no lielākajiem golfa atbalstītājiem. Ko noderīgu un interesantu kā arvien izdosies atrast arī daudzo citu rakstu vidū.

Viens otrs no rakstiem vēsta, ar ko apmeklētāju uzticību gatavs iemantot jaunais "Viesturu" kluba mājas restorāns, kādēļ "Hansabankas" Private Banking un golfs ir kļuvuši par nesaraujamas sadarbības partneriem, kā arī to, kas īsti ir uztura bagātinātāji, un vai tie kļūst par neatņemamu veselīga dzīvesveida sastāvdaļu.

Laukumu pieredzes apkopojums apliecina Latvijas centienus nošņāpt manāmu gabaliņu no saldās golfa tūrisma kūkas, taču pagaidām bez kopīga plāna. Savukārt ceļojumu sadaļā uzzināsiet to, ciktāl golfa tūrisms attīstījies Dienvidaustrumu Āzijā, kur kvalitatīvu laukumu skaits mērāms simtos.

Ja bumbiņa nepavisam negrib pakļauties un pārāk bieži lido pēc sava prāta, noderēs ieskatīties dažādu dzelžu testēšanas pierakstos. Turklāt atsevišķi testētas gan nūjas meistariem, gan tiem, kam handikapa deldēšanā ir vēl lielas rezerves.

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē