Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Jūrmala Open" čempiones tituls jūrmalniecei

Ar pārliecinošu uzvaru divas dienas ilgušajā " Jūrmala Open"  finišēja jūrmalniece Laura Jansone. Turnīrā nepiedalījās neviens golfa profesionālis, kas bez bažām varētu pieņemt "Parex" finansiālo balvu. Tā kā Laurai jebkāda naudas balvas pieņemšana nozīmētu šķiršanos no ASV augstskolas komandas, rīkotājiem bija jāizdomā cits variants, un par tādu kļuva skaistumlietu veikala dāvanu karte.

Organizatori pateicas visiem izturīgajiem spēlētājiem, kuri uzdrīkstējās un izturēja spēli no baltajām izsitiena vietām. Lai arī laukums pašreiz ir labā stāvoklī, tā laikam būs bijusi pirmā un droši vien un uz kādu laiku arī pēdējā reize, kad amatieriem Salienā jāspēlē no baltajām atzīmēm, vai tām pietuvinātām. Tomēr par garo un vējaino izdaudzinātais laukums neliedza pietiekami lielam spēlētāju skaitam savam rezultātam piepulcināt arī pa kādam bērdijam vai pat vairākiem.

Vērtējot pēc pirmās vietas blīvos rezultātus redzams, ka lēnām, bet neatlaidīgi Latvijas golferi būs apguvuši arī Kluba laukuma īpatnības – gandrīz vai spēli mazā Venēcijā, kur visu ieskauj kanāli un ūdeņi, un pietrūkst vienīgi gondoljeru. Otro vietu izcīnīja vietējais takuzinis Einārs Mednis, bet trešais bija Aigars Pērkums.

"Jūrmala Open" balvās nebija tradicionālo metāla kausu, ko aizstāja praktiski izmantojamas kristāla lietas ar iegravētu turnīra simboliku. Karafes un glāzes vīna baudīšanai rīkotājiem šķita kas piemērotāks Jūrmalas tēmai, lai visam piešķirtu dienvidnieciskāku jūras vieglumu.

Ja pirmajā dienā "Jūrmala Open" dalībnieku pulks bija nedaudz kuplāks un internacionāli raibāks, tad līdz otrās dienas finišam diemžēl netika koreješu pāris, viens Vācijas golferis un pārītis Latvijas pilsoņu.

Pēc "Jūrmala Open"  Salienā gaida pieteikumus no spēlētājiem, kuri saņēmuši ielūgumus uz "VW Masters". Visi aicinātie ir laipni lūgti pieteikties un atsaukties uz saņemtajiem ielūgumiem - dalības maksa un green fee bezmaksas, pieteikšanās līdz ceturtdienas (02.08.) vakaram recepcijā uz e-pastu vai pa tālruni 6716 0300.

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē