Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbei šodien brīvdiena

Sen gaidītā uzvara Natālijai Gulbei sagādājusi pa ilgiem laikiem pirmo brīvdienu - "Evian Masters" čempione svinībām ir atvēlējusi visu pirmdienu, un treniņus atsāks tikai otrdien. Lai gan varētu šķist negaidīti, ka Gulbe uzvarēja pēc divus mēnešus ilgušas traumas ārstēšanas, viņa uzskata, ka savainojums šo panākumu drīzāk ir veicinājis.

Divus mēnešus pirms saņemt "Evian Masters" čempiones čeku par 450 000 dolāriem Gulbei nācās pauzēt, jo mugurkaula lejasdaļa neļāva turpināt aktīvi trenēties un spēlēt. "Tā bija laime nelaimē," Francijā pēc apbalvošanas ceremonijas teica Gulbe.

Paņēmusi mēnesi ilgu pārtraukumu, 24 gadus vecā golfere savainojuma dēļ mainīja vēzienu. "Es strādāju pie savas stājas un darīju visas tās daudzās lietas, pie kurām kopā ar tēvu strādājam jau četrus vai piecus gadus," klāstīja čempione, piebilstot, ka iepriekš tam nekad īsti nepietika laika. "Un tad visas lietas, ko gribēju redzēt savā svingā, sāka notikt."

Francijā kopā ar Gulbi bija viņas mamma Barbara, bet tēvs Jānis palika mājās Lasvegasā. Taču arī viņam dzīve svētdien nebija diez ko mierīga - jau piecos no rīta zvanīja draugi, stāstot, ka Natālija ir tuvu uzvarai.

Pēc uzvaras Francijā Gulbe LPGA Naudas listē pakāpās par 30 pozīcijām uz 15. vietu, nodrošināja tiesības novembrī spēlēt sezonas noslēguma ADT čempionātā un gandrīz jau garantēja vietu ASV komandā startam Solheim kausa izcīņā septembra vidū Zviedrijā. Kas zina, varbūt tā būs īstā reize, lai pēc turnīra uz kādu dienu atlidotu uz Baltijas jūras šo krastu?

Otrdien Gulbe atsāks treniņus pirms "British Open", lai nu jau par savu otro uzvaru pacīnītos Sentendrjūsas "Old Course". Pirms ceļojuma uz Skotiju Gulbei vēl jāsameklē draiverim jauna mice. Pirms sešiem gadiem kļuvusi par profesionāli, Gulbe sev apsolīja nemainīt draivera mici līdz izcīnīs pirmo uzvaru. Tagad Arizonas universitātes talismana meža kaķa Wilbur aktīvās gaitas golfa laukumā ir beigušās.

"Evian Masters" pārspēles un abbalvošanas ceremonijas video (izšķirtspējas dēļ dažbrīd nepieciešama laba iztēle): http://www.evianmasters.com/article.php3?id_article=525&idcat=1

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē