Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe uzvar "Evian Masters"!

Sen gaidīto pirmo uzvaru Dāmu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) turnīros svētdien sagādāja Natālija Gulbe, prestižajā "Evian Masters" iepriecinot gan sevi, gan savus daudzos līdzjutējus. Pirmais čempiones tituls Gulbei nāca pēc saspringtas cīņas pārspēlē.

Pēc četrām kārtām Gulbei un dienvidkorejietei Jeong Jang bija pa 284 sitieniem (-4 zem PAR), taču pārspēlē stiprāki nervi izrādījās amerikāņu daiļavai ar latviešu asinīm. Līdz ar to "Kurņikovas lappuse" Gulbes biogrāfijā ir aizvērta uz visiem laikiem, un viņas kritiķiem uz kādu laiku būs jānolien klusākā kaktā.

Tā kā čempiones kausu un čeku par 450 000 dolāru Gulbei pasniedza ap 18.30 pēc Latvija laika, vairāk par šo notikumu taps zināms vēlāk.

Taču par vienu zīmīgu sakritību var bilst jau tagad - "Hansabanka Baltic Open" čempiona Andreas Hogberg īpašumā ir cepure ar Gulbes autogrāfu, ko viņš saņēma no Rīgas Golfa skolas (RGS) audzēkņiem. Laikam jau nākamgad pieprasījums spēlēt Pro-AM ar RGS bērniem būs milzīgs, jo abi viņu komandu pro nepalika tukšā. Carl Von Post komanda uzvarēja Pro-AM, savukārt Hogberg vienā dienā ar Gulbi aizsniedzās īdz čempiona kausam.

Pēdējās izmaiņas , 29.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē