Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Birkavam divas uzvaras Usmā

Izmantojot īsta jūlija cienīgu nedēļas nogali, golferi Usmā aizvadījuši divus posmus Latvijas Pļavu golfa čempionātā. Abās kārtas labākais bija Gatis Birkavs, tiesa svētdien viņam nācās piedalīties pārspēlē, kur izdevās pārspēt laukuma saimnieku Vilni Baltiņu senioru.

Sestdien Birkavs finišēja ar divu sitienu pārsvaru pār Jurģi Ābeli, bet vēl par trim sitieniem tālāk bija trešās vietas ieguvējs Agris Šalmis. Svētdien dalībnieku skaits bija mazliet sarucis, toties laureātu rezultāti manāmi uzlabojās.

Ja pirmajā dienā Birkavam uzvarai pietika ar 91 sitienu, tad svētdien Šalmis ar šādu rezultātu bija trešais. Pārspēlē Birkavs un Baltiņš iekļuva ar 87 sitieniem. Namatēvs bija viesmīlīgs arī šoreiz, un Birkavs svinēja otro uzvaru divās dienās.

Laukums Baltiņa seniora īpašumos pēc aculiecinieku teiktā pamazām kļūst arvien labāks, un divi grīni jau spētu konkurēt ar lielo laukumu grīniem. Spēli šogad sarežģīja saaugusī zāle starp fērvejiem, toties laiks golferus lutināja abas dienas, saulītei spīdot no rīta līdz vakaram.

Čempionāta kopvērtējumā vadību saglabāja Ainārs Počs, tomēr Birkavs atpaliek vairs tikai par trim punktiem. Čempionātā tagad iestājies neliels pārtraukums, jo nākamais posms notiks jau augusta beigās "Zēmelēs".

Turnīru rezultāti un kopējais reitings apskatāmi attiecīgās sadaļās.

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē