Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Fanello atgūst titulu, Gavrilova notur

Latvijas senioru čempionātā svētdien lieli pārsteigumi uzvarētāju noteikšanā izpalika. Pēc gada pārtraukuma kungu konkurencē atkal nepārspēts bija Johnny Fanello, bet dāmām krietni priekšā sāncensēm "Viesturos" finišēja Lidija Gavrilova.

Pirms gada Fanello senioru čempionātā nespēlēja, un laikam jau tieši tas bija svarīgākais cēlonis, kādēļ viņa vārds nebija lasāms laureātu sarakstā. Šoreiz 18 bedrīšu izspēlē ar 79 sitieniem pietika, lai Fanello atkal būtu labākā vecmeistara godā. Taču bez cīņas tituls nevienam netika atdots - tikai divus sitienus no uzvarētāja atpalika Andris Gaters, bet trešais ar 85 sitieniem bija Andris Staklis.

Pārliecinošāka bija Lidijas Gavrilovas uzvara ar 13 sitienu pārsvaru pār Ilgu Tiknusi, savukārt trešo vietu guva Sandra Opite.

Kungu konkurencē iespēju tikt pie augstākām vietām sarežģīja arī fakts, ka spēlētāju skaits bija pusotru reizi lielāks nekā pērn. Arī dāmām atšķirībā no pirmā turnīra ar līdzdalību vien vairs nepietiek, lai iekļūtu labāko trijniekā.

Līdz ar senioru mačiem "Viesturos" ir noslēgušies jūlija turnīri, un uz nākamajām sacensībām visi būs gaidīti 5. augustā, kad risināsies "Viesturu Open", - pēdējā pārbaude pirms sezonas principiālākajiem mačiem "Hansabanka Latvian Open".

Pēdējās izmaiņas , 22.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē