Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvarētāji ir, hole in one nav

Arī "Domenikss/Mercedes Benz Open" sestdien nekļuva par to laimīgo turnīru, kur kādam pašmāju golferim beidzot izdotos tikt pie lielās hole in one balvas. Taču tādēļ vien turnīrs bez uzvarētājiem nepalika - kungiem atsevišķās handikapu grupās pirmo vietu izcīnīja Mārcis Broders un Roberts Vanags, bet dāmām labākā bija Linda Dobele.

Junioru izlases līderiem spēlējot Nīderlandē, un malā paliekot arī neamatieriem, pretendentu loks uz galvenajām balvām bija gaidāms plašāks nekā citreiz. Radušos situāciju visveiksmīgāk savā labā spēja pavērst Mārcis Broders, HCP neto spēlē kļūstot par uzvarētāju spēcīgākajā handikapu grupā kungiem. Turklāt arī stroke rezultāts Broderam senioram bija ne sliktāks kā savu reizi viņa dēlam - 76 sitieni.

Otro vietu HCP 0-15 grupā guva Gundars Stūris, bet ar trešās vietas balvu savu jau tā itin solīdo šīgada kolekciju papildināja Tālivaldis Pētersons. Viņam arī dienas labākais stroke rezultāts - 75 sitieni.

Vanags otrajā handikapu grupā par diviem neto sitieniem apsteidza Edgaru Barisu un Oļegu Martiņuku, kuri sadalīja otro un trešo vietu. Dāmu konkurencē uzvarējušajai Dobelei bija gan labākais stroke (80), gan neto rezultāts. Turpmākajās vietās sarindoja Anniju Šleiteri un Beātu Balodi.

Turnīra sponsori bija patīkami pārsteigti par laureātu vecumu - tikai zemāko handikapu grupā pirmo vietu ieguvēji varētu sēsties pie "Mercedes" stūres. Par golferu palikšanu bez hole in one C-klases "Mercedes" auto sacensību atbalstītāji gan nepriecājās, un nav izslēgts, ka šie mači šogad vēl nebūs pēdējie, ko atbalsta "Domenikss".

Tagad "Ozo Golf Club" sāksies pēdējie laukuma pieslīpēšanas darbi, gatavojoties "Hansabanka Baltic Open". Plānots pakaltēt grīnus, kas kļūs ātrāki, bet fērveji jau sestdien lielā mērā bija tādi kā gaidāmajos profesionāļu mačos.

"Domenikss/Mercedes Benz Open" rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=384  

Pēdējās izmaiņas , 21.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē