Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

"Domenikss/Mercedes Benz Open" atkal kārdina

Vai hole in one balva Latvijas golfera īpašumā var būt realitāte, vai tā arvien paliek tikai vīzija, kas ar katru reizi atkāpjas vienu soli tālāk? Sestdien "Domenikss/Mercedes Benz Open" dalībniekiem būs iespēja pierādīt, ka šī lieta vairs nav ilgāk stiepjama garumā, un kāds iedzīvosies patīkamās raizēs par to, kā aizdabūt mājās C-klases "Mercedes" limuzīnu.

Vairāk nekā astoņiem desmitiem golferu pavērsies iespēja 13. bedrītē piepildīt golfera sapni, turklāt par izcili precīzu sitienu saņemot karalisku balvu. Auto, protams, būs viens, un, lai arī šāda iespēja ir drīzāk statistiska, jāatgādina, ka balvu saņems pirmā hole in one īpašnieks.

"Domenikss/Mercedes Benz Open" būs pēdējais turnīrs "Ozo Golf Club" pirms "Hansabanka Baltic Open", kas jau ir tepat vien aiz stūra. Vēl dažām komandām ir iespējams rezervēt vietas dalībai "Hansabanka Baltic Open" Pro-Am turnīrā, kas sāksies 26. jūlija pusdienlaikā.

"Domenikss/Mercedes Benz Open" tee-times: http://www.ozogolf.lv/events/teetimes/Domenikss_tee.doc

Hansabanka BALTIC OPEN 

(Pro Am)

2007. gada 26. jūlijs

Ozo Golf Club sadarbībā Hansabanka arī šogad rīko Baltijā vienīgo profesionālo golfa spēlētāju turnīru – Hansabanka Baltic Open (balvu fonds 55 000 EUR), kas ir iekļauts Nordic League un Telia Tour sacensību kalendārā.

Kā ik gadu, arī šogad pirms Hansabanka Baltic Open tiks organizētas tā sauktās Pro Am sacensības, kurās kopā ar profesionālajiem golfa spēlētājiem (Baltic Open dalībniekiem) uz laukuma spēlēs arī amatieri -  sponsoru uzaicinātie viesi, golfa spēles entuziasti, sacensību atbalstītāji, kā arī ikviens golfa spēles cienītājs. Tās būs komandu sacensības, kuras simboliski ievadīs profesionālo golfa turnīru.

Lai mūsu ceturtais Pro-Am izdotos veiksmīgs, lūdzam interesentus savlaicīgi pieteikties šīm sacensībām, jo komandu skaits ir ierobežots (22).

Pro-Am sacensību formāts: stableford (shot gun; 26. jūlijs pulksten 13.00).

Komandas sastāvs (4 spēlētāji): izlozēts PRO+3 dalībnieki. Komandas var būt arī jauktas (dāmas un kungi).

Turnīra izspēle: uz katras bedrītes tiek ieskaitīti komandas divu labāko spēlētāju stableford punktu summa.

Uzvarētājs: uzvar tā komanda, kas pēc 18 bedrīšu izspēles savāc lielāko stableford punktu skaitu.

Komandu skaits: 22

Komandu nosaukums: obligāts (izmantojiet savas komandas atbalstītāju vārdu).

Balvu fonds: komanda, kas uzvarējusi Pro-Am tunīrā saņem uzvarētāju kausus, bet PRO, kurš palīdzējis vai veicinājis labākās komandas uzvaru saņem 500 EUR (2. vieta – 300 EUR, 3. vieta – 200 EUR).

Dalības maksa: komandas kopējā dalības maksa LVL 150, kas sevī ietver – green fee, treniņlaukuma žetonus, turnīra dāvanu paketi katram sacensību dalībniekam, atspirdzinājumus laukumā un turnīra pusdienas pēc sacensībām.

Pieteikšanās sacensībām: Ozo Golf Club recepcijā,

sīkāka informācija pa tālruni – 9276321 (Armands Puče).

 

Pēdējās izmaiņas , 19.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē