Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laura aiz reālām pretendentēm

"British Open" pirmā kvalifikācijas kārta nebūt nebija draugos ar Lauru Jansoni. It īpaši otrā devītnieka bedrītes piespieda arvien vairāk rēķināties ar realitāti, un finišā Latvijas dāmu līderei nācās samierināties ar +7 virs PAR, kas neatstāja reālas cerības uz vietu nākamajā kvalifikācijas kārtā.

Turpat blakus Jansonei Skotijā „Berkshire Golf Club" bija "Latvian Open" uzvarētāja krieviete Marija Verčenova, kam arī neizdevās iespēt neko vairāk par +7 virs PAR. Taču diez vai tas bija gandarījums Jansonei, kam tagad atliek cerēt uz revanšu "Hansabaka Latvian Open".

Cerības uz vietu nākamajā "British Open" kvalifikācijas kārtā saglabāja spēlētājas, kam rezultāts bija ne sliktāks par +3 virs PAR. Slavenākās flaita biedrenes sabiedrību Jansone tā arī nesagaidīja, jo LPGA bijušās zvaigznes Beth Bauer vārds parādījās tikai sākotnējā pieteikumā.

"British Open" pirmās kvalifikācijas kārtas rezultāti: http://info.lgu.org/tic/tmscores.cgi?tourn=WPQ7~season=2007~params=P*1SRC~

Lauras Jansones rezultāti "British Open" pirmajā priekškvalifikācvijas kārtā: http://info.lgu.org/tic/tmcard.cgi?tourn=WPQ7~player=000019~season=2007~bordersize=1~style=00~fontsize=M~pr=Y 

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē