Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Zem PAR un bez uzvaras

Tādi laiki reiz nu ir pienākuši, ka nospēlējot zem PAR, uzvara turnīrā nav garantēta, un ne jau kādā handikapa spēles versijā, bet gan vistīrākajā stroke ieskaitē, turklāt bez profesionāļu līdzdalības. Sestdien "Ozo Golf Club" par to pārliecinājās Reinholds Pīrāgs - ar 70 sitieniem (-2 zem PAR), viņš bija otrais, jo vēl par diviem sitieniem labāks bija "Inter-Rīga/Sharp Open" uzvarētājs Mikus Gavars.

Īpaši veiksmīgas Gavaram un Pīrāgam bija otrās deviņas bedrītes, kuras abi juniori izspēlēja ar 33 sitieniem (-3 zem PAR). Konkurējot tikai amatieru golferiem, trešo vietu spēcīgākajā handikapu grupā sitienu spēlē ieņēma Krista Puisīte ar 73 sitieniem.

Savukārt otrajā handikapu grupā ar 18 bedrīšu izspēli uzvarētāja noteikšanai bija par maz, jo Gvido Budreiko un Andris Forstmanis nospēlēja labāk par pārējiem un abi savāca pa 90 sitieniem. Pārspēlē veiksmīgāks izrādījās Budreiko, atvirzot Forstmani otrajā vietā. Trešais ar 91 sitienu bija Oļegs Martiņuks.

Kā gandarījuma balva par palikšanu bez uzvaras sitienu spēlē Pīrāgam bija pirmā vieta HCP neto ieskaitē, apsteidzot Gavaru un trešo vietu guvušo Valteru Vildi. Savukārt HCP 16-36 grupā vietu sadalījumu pirmajā trijniekā izšķīra tikai spēlētāju handikapi. Budreiko sekoja Ingus Grasis un Anna Diāna Švanka.

Jūlija beigās "Ozo Golf Club" tiks nodots "Hansabanka Baltic Open" spēlētāju rīcībā, un nākamnedēļ paredzētais "Domenikss/Mercedes Benz Open" uz labu laiku būs pēdējais visiem atklātais turnīrs. Augstāka handikapa spēlētājiem, kam ies secen dalība "Hansabanka Latvian Open", nākamo sacensību reizi būs jāgaida līdz 18. augustā paredzētajam "Falck Open".

"Inter-Rīga/Sharp Open" rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2007&rezul=383 

Pēdējās izmaiņas , 14.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē