Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Ķellēm uzvara kabatā

Sezonas trešajā "Sportland" Ģimeņu kausa izcīņas posmā svētdien lielā diena bija Rūdolfam un Uldim Ķellēm, kam izdevās pārspēt visus pretiniekus galvenajā HCP neto ieskaitē. Savukārt sitienu spēles formātā vislabāko scramble rezultātu "Viesturos" sasniedza Krista un Māra Puisītes, kam pirmdien Latvijas junioru čempionātā jau būs jācīnās katrai par sevi.

Runā, ka Ķeļļu komandai pareizo ceļu uz uzvaru nospraudis Uldis Ķelle, neatklājot konkurentiem konfidenciāli noskatītu informāciju par laika prognozi. Šoreiz lietus sāka līt precīzi Ulda Ķelles noliktajā laikā - plkst. 15, taču viņa sāncenšu rīcībā šādas informācijas nebija, un tad nu atlicis vien pacīnīties par pārējām godalgotajām vietām.

Lai pēc perfektās laika apstākļu pārvaldīšanas tomēr nepaliktu slapjas kājas, uzvarētājiem balvās tika arī īpaša apavu žāvēšanas uzparikte.

Otro vietu HCP neto ieskaitē guva Vilis Krištopans ar meitu Nikolu, bet trešais ar fotofiniša cienīgu pārsvaru pār Ilvaru Gudrimoviču un Ievu Ritumu finišēja Mārtiņa Pukšes un Ingemāras Jansones duets.

Tēvu un dēlu pēctecības paraugdemonstrējumam tuvu bija Kristaps Opits, otrajā bedrītē trāpot pus metru no karodziņa. Tātad tuvu, tomēr pagaidām vēl ne gluži tā kā Igors Volodkevičs, kura rēķinā šajā bedrītē jau ir hole in one.

Rezultāti apskatāmi 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē