Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Mediju klubam sava mājaslapa

Pieradis pie akūtas komunikācijas nepieciešamības, Latvijas Mediju Golfa klubs (LMGK) pārcēlis savu mājaslapu, kas tagad reģistrēta ar savu domēna vārdu. Mājaslapas izvietošanā Mediju klubs iepriekš ar pateicību izmantoja Latvijas Golfa federācijas atbalstu, taču kopš jūlija sākuma jau funkcionē www.lmgk.lv .

Ērika Kundziņa administrētajā mājaslapā allaž ir lasāmas pēdējās kluba aktualitātes, apskatāmi jaunākie turnīru rezultāti, kā arī vajadzības gadījumā iespējams parakāties senākos arhīvos.

Tuvākais pasākums Mediju kluba biedriem būs jau otrdien, kad Lietuvā „Sostiniu Golfo Klubas” notiks Mediju līgas 3.posms. Jūlijs Mediju klubam ir īpaši saspringts mēnesis, jo paredzēts izspēlēt trīs no sezonas deviņiem posmiem, kā arī turpināt kluba match-play turnīru, un vēl paspēt paviesoties Igaunijā.

Lietuvā kopā ar latviešiem 18 bedrīšu turnīrā spēlēs arī vietējie žurnālisti, taču viņu rezultāti netiks iekļauti Mediju līgas kopvērtējumā. Mediju kluba biedriem plānota arī tikšanās ar Lietuvas golfa kluba vadību, lai uzklausītu kaimiņu plānus un nākotnes ieceres.

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē