Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars vadībā, Pīrāgs intriģē

Savācot pēdējās četrās bedrītēs trīs bērdijus, Mikus Gavars sestdien izvirzījās vadībā LMT Latvijas Amatieru čempionātā, apsteidzot līdzšinējo līderi Kārli Broderu. Taču dienas labākais rezultāts bija vēl citam junioram Reinholdam Pīrāgam, kurš nospēlēja ar 74 sitieniem (+2 virs PAR), un pakāpās uz 3.vietu. Dāmu konkurencē līderpozīcijās nostiprinājās Laura Jansone, tāpat kā pirmajā kārtā finišējot ar +1 virs PAR.

Pirms svētdien gaidāmajām izšķirošajām 18 bedrītēm kungu konkurencē intrigas atrisinājumu vēl velti meklēt. Gavars Broderu apsteidz par diviem sitieniem, un vēl par divu sitienu tiesu tālāk ir trešās vietas īpašnieks Pīrāgs.

Veiksmīga diena otrajā kārtā bija vēl vairākiem golferiem. Vārdadienas noskaņās Tālivaldis Pētersons nospēlēja ar +3 un summā pēc divām dienām ir ceturtais, atpaliekot no Pīrāga četrus sitienus. Zem 80 sitieniem bija pa spēkam nospēlēt arī Mārtiņam Miķelsonam un Vitautam Tučkum. Vēl daudziem citiem otrā kārta bija daudz veiksmīgāka, un diez vai tikai tādēļ, ka baltie tee ne vienā vien starta vietā bija pavirzījušies tuvāk bedrītei.

Turpinās principiāla spēkošanās arī par vietu sešiniekā. Piekto vietu ieņem Aldis Tidriks, bet sesto pozīciju dala Miķelsons, Aigars Pērkums un Vilis Krištopans.

Cīņā par kata pārvarēšanu pēdējais kvalifikācijas barjeras pareizajā pusē iespraucās Andris Rodze, kurš divu dienu summā nospēlēja ar 218 sitieniem.

Dāmu konkurencē tikmēr otrās kārtas rezultāti mudina noticēt, ka, neraugoties uz golfa neprognozējamību, Jansones šķiršanās no Latvijas amatieru čempiones titula nav tas ticamākais scenārijs. Amerikas studente pirms pēdējām 18 bedrītēm par astoņiem sitieniem apsteidz Kristu Puisīti, bet vēl 10 sitienu tālāk ir otrajā dienā uz 3. vietu pakāpusies Māra Puisīte.

Čempionāta pēdējā diena sāksies plkst. 8 ar ārpus konkurences spēlējošo golferu flaitu, bet izšķirošie notikumi cīņā par godalgotajām vietām sāksies ap pusdienlaiku. Dāmu līderu flaits startēs plkst. 11.50, dienvidū viņām sekos Pētersons, Tidriks un Miķelsons, bet lielāko favorītu trio laukumā dosies plkst. 12.10.

LMT Latvijas Amatieru čempionāta rezultāti pēc 2.dienas: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2007&rezul=327

LMT Latvijas Amatieru čempionāta 3. dienas starta laiki: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=328 

Pēdējās izmaiņas , 30.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē