Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms starta līdzīgās pozīcijās

LMT Latvijas Amatieru čempionāts tuvojas ar golferu līdzīgu atsaucību kā pirms gada - optimisti var teikt, ka vērojams spēlētāju skaita pieaugums par sešiem procentiem, bet pesimisti varēs spriest, ka patiesībā tas nozīmē tikai dažus spēlētājus vairāk.

Būtiskāk atšķiras izmaiņas kungu un dāmu atsaucībā. Dāmu skaits sarucis līdz 15 spēlētājām, un līdz ar to par kata pārvarēšanu nevienai no viņām nevar būt bažu. Turpretim kungiem savs desmits ir nācis klāt, tādēļ aptuveni piektajai daļai no teju astoņiem desmitiem spēlētāju svētdien nāksies pārkvalificēties skatītājos un līdzjutējos.

Tiesa, no sportiskā viedokļa laikam jau ir pieteikušies visi spēcīgākie gan kungiem, gan dāmām. Praktiski tas nozīmē junioru izlasi, taču izredzes tikt vismaz pie diplomiem, kas pienāksies labāko sešiniekam, ir arī kādam sparīgākam golferim, kam skolas gadi jau labu laiku kā aiz muguras.

Klikšķinot uz 'Karsto aktualitāti', dalībnieki var uzzināt savus starta laikus, bet atbildes uz 'Golfs.lv' jautājumu palīdzēs noskaidrot, kādi rezultāti tiek gaidīti no čempioniem.

Pēdējās izmaiņas , 26.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē