Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Beigusies pieteikšanās LMT Latvijas Amatieru čempionātam

Visiem, kas vēlējās pieteikties LMT Latvijas Amatieru čempionātam, tas bija jāpaspēj izdarīt līdz šīsdienas vakaram. Taču spēlēt gribošiem golferiem ir vēl citas iespējas – dalībniekus aicina arī Igaunijas amatieru „Open”, kas risināsies jūnija beigās „Estonian Golf and Country Club” Joelahtmē.

Igaunijā amatieru „Open” plānots no 25. līdz 29. jūlijam – divām treniņu dienām sekos trīs sacensību kārtas, pēdējā no kurām spēlēs tikai katu pārvarējušie. Dalības maksa ir 100 eiro, kas ietver spēli laukumā treniņu un sacensību kārtās, kā arī ratiņu lietošanu un ierobežotu skaitu bumbiņu treniņlaukumā.

Pieteikumus rīkotājiem var iesniegt līdz 15. jūlijam, turklāt visas formalitātes izpildot organizatoru mājaslapā www.egcc.ee/estamopen , vai arī sūtot faksu.

Dalības handikapi ir gana pievilcīgi, lai piedāvājums neattiektos tikai uz vislabākajiem, - igauņi gaida kungus ar HCP ne augstāku par 18 un dāmas ar HCP ne sliktāku par 24. Kopumā turnīrā paredzēti 144 dalībnieki – 108 kungi un 36 dāmas. Ja pieteikumu skaits būs lielāks, priekšrocība būs zemāku handikapu īpašniekiem. Prognozētais kats trešajai kārtai ir 54 kungi un 12 dāmas.

Turnīra nolikumā ir arī citi būtiski punkti – par kedijiem nav ļauts aicināt profesionāļus, bumbām un draiveriem jāatbilst R&A noteikumiem, no turnīra oficiālajā viesnīcām (arī ostas un lidostas) spēlētājiem tiks organizēts transports, u.tml.

Ja arī ne visi pieteikumus iesnieguši varēs pretendēt uz augstākajām vietām, spēlēšana kaimiņu turnīrā ļaus izvērtēt, cik tālu viņi tikuši savu nacionālo sacensību organizācijas mākslā. Tikmēr pašu mājās cīņas turnīros nebija izsīkušas arī Jāņu laikā, kā to liecina ‘Dienas foto’ no Skotu kausa izcīņas „Denderos”.

Vairāk informācijas un pieteikšanās Igaunijas amatieru "Open": www.egcc.ee/estamopen

Pēdējās izmaiņas , 25.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē