Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Amatieru čempionāts teju klāt

Nemaz tik daudz laika nav atlicis līdz vietējās sezonas pirmajam „Major” turnīram – LMT Latvijas Amatieru čempionātam, kas startēs 29. jūnijā, bet finišēs 1. jūlijā. Pateicoties LMT, Amatieru čempionāts pirmo reizi ir ticis pie ģenerālsponsora, taču lielākā daļa tālāk apskatāmajā turnīra nolikumā lasāmo punktu ir zināmi jau no iepriekšējiem gadiem.

Turnīram var pieteikties kungi ar handikapu ne sliktāku par 27, bet dāmām – HCP 30. Arī šogad ārpus konkurences ļauts piedalīties citu valstu rezidenti ar Latvijas Golfa federācijas izsniegtajām handikapa kartēm.

Pēc otrās kārtas paredzēts kats – izšķirošajā dienā spēlēs 60 kungi un 18 dāmas. Vienādu rezultātu gadījumā šis skaits var nedaudz pieaugt.

Ja ar 54 bedrītēm uzvarētāju noteikšanai būs par maz, „ātrās nāves” pārspēle notiks nevis vienā bedrītē, bet gan divās, summējot 17. un18. bedrīšu rezultātus.

Pieteikumus gaidīs līdz 25. jūnija plkst. 17.

LMT Latvijas Amatieru čempionāts

Sacensību nolikums

1.      Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina LGF Latvijas Amatieru čempionāta sacensību organizācijas komiteja. Sacensību galvenais tiesnesis Hakan Svensson.

2.      Laiks un vieta

Sacensības notiek OZO Golf Club laukumā no 29.06.2007. – 01.07.2007.

3.      Dalībnieki

3.1. Sacensību dalībnieki ir Latvijas Republikas pilsoņi (LR pilsoņu pase), handikapa limits kungiem – HCP 27 , dāmām - HCP 30.

3.2. Ārpus kārtas var piedalīties LR rezidenti ar LGF izsniegtajām HCP kartēm.

3.3. Sacensības notiek amatieriem dāmu un kungu konkurencē.

3.4. Maksimālais dalībnieku skaits: 100 kungiem, 30 – dāmām.

3.5. Spēlētājiem LGF 2007.gada HCP kartes obligātas.

3.6. Spēlētāji ar 2007.gada LGF izsniegtajām HCP kartēm var iegūt LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu. Sacensību reitinga svars 1,2.

4.      Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, OZO Golf Club vietējiem noteikumiem un LGF Sacensību Nolikumu.

4.2. Sitienu spēle 54 bedrītes, sacensību pirmajā un otrajā dienā tiek izspēlētas 18 bedrītes katrā dienā. Sacensību trešajai dienai kvalificējas (cut): kungiem 60 spēlētāji, dāmām 18 spēlētājas; pie vienādiem rezultātiem spēlētāju skaits var tikt palielināts. Ārpus kārtas startējošajiem otrajai dienai kvalificējas (cut) 12 kungi un 4 dāmas ar noteikumu, ka rezultāti ir labāki nekā LR Amatieru čempionāta dalībnieku pēdējam kvalifikāciju pārvarējušajam spēlētājam.

4.3. Kungi spēlē no baltajām izsitienu vietām, dāmas no zilajām izsitienu vietām.

4.4. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 17. un 18. bedrītes (rezultātus summējot), ja rezultāti vienādi, nākamās pārspēles tiek veiktas uz 18.bedrītes.

4.5. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei 15 minūtes.

4.6. Bumbiņu marķēšana obligāta.

4.7. Reitinga ieskaitei obligāti aizpildāmas LGF statistika (ripinājumi).  

4.8. Čempionāta dalībniekiem nav atļauts spēlēt uz laukuma - visās sacensību dienās pirms sacensību kārtas vai pārspēles; pirmajā un otrajā sacensību dienā pēc sacensību kārtas beigām.

5. Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 25.06.2007. plkst.17.00 aizpildot pieteikumu formu http://www.ozogolf.lv/main01.html  un nogādājot to Ozo Golf Club recepcijā (fakss: 7394034) vai nosūtot pa email ozogolf@apollo.lv .

5.2. Izloze pirmajai un otrajai spēles dienai notiek 25.06.2007. plkst. 18.00.

6.      Starta laiki

Pirmās un otrās dienas starts notiks saskaņā ar izlozi, trešajā dienā spēlētāji startē saskaņā ar pirmās un otrās dienas rezultātiem. Trešajā dienā ārpus kārtas startējošiem spēlētājiem ir atsevišķs starts. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Starta grupas un laiki tiek izlikti Ozo Golf Club, www.ozogolf.lv , kā arī tiek publicēti LGF mājas lapā: www.lgf.lv

7.      Dalības maksa

- Turnīra maksa, ietverot ēdināšanu, suvenīrus, “green fee” un ielūgumu uz noslēguma banketu  LVL 150.00

- Turnīra maksa OZO kluba biedriem un sezonas karšu īpašniekiem, ietverot ēdināšanu, suvenīrus, “green fee” un ielūgumu uz noslēguma banketu LVL 50.00

- Turnīra maksa junioriem (visi, kas dzimuši līdz 1989. gadam ieskaitot), ietverot ēdināšanu, suvenīrus, “green fee” un ielūgumu uz noslēguma banketu LVL 25.00

8.      Apbalvošana

Sacensību pirmo trīs vietu ieguvēji saņem LGF balvas, ar LGF diplomiem tiek apbalvoti pirmo sešu vietu ieguvēji. Uzvarētāju vārdi tiek iegravēti LR Amatieru Čempionu kausā.

Dalībnieka anketa

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē